Wat Je Niet Kunt Geven Voor Een Bruiloft

Wat Je Niet Kunt Geven Voor Een Bruiloft
Wat Je Niet Kunt Geven Voor Een Bruiloft

Video: Wat Je Niet Kunt Geven Voor Een Bruiloft

Video: Wat Je Niet Kunt Geven Voor Een Bruiloft
Video: Examen havo Nederlands op de Guido: "Ik kom net van een bruiloft" 2024, April
Anonim

Het kiezen en kopen van een huwelijksgeschenk is een nauwgezette en verantwoorde aangelegenheid. Veel gasten nemen dit proces serieus, maar helaas zijn er uitzonderingen. Zoals u weet, kan een geschenk de jeugd niet alleen behagen en verrassen, maar ook teleurstellen of zelfs in een lastige positie brengen.

Wat je niet kunt geven voor een bruiloft
Wat je niet kunt geven voor een bruiloft

Welke geschenken zijn niet aan te raden om aan pasgetrouwden te geven voor een bruiloft?

Meubilair

Meubels mogen alleen aan jonge mensen worden gegeven als ze er zelf om vragen, en u weet zeker dat u hun smaak zult bevallen. Bij twijfel is het beter om de bruid en bruidegom hun huis zelf in te richten. Een cadeaubon met flinke korting in een meubelzaak kan als vervanging dienen voor zo'n cadeau.

Schilderijen en kunstwerken

Ook kunstgeschenken kunnen het beste met zorg worden geschonken. De enige uitzonderingen kunnen originele items zijn en, als de pasgetrouwden zelf fans zijn van het werk van een bepaalde artiest. Met zo'n gift loop je het risico te missen en in dit geval wordt de foto, vaas of paneel aan iemand anders geschonken.

Ingemaakte gift

Diverse planten, bloemen in potten kunnen geen zelfstandig cadeau zijn. Ze kunnen alleen een aanvulling zijn op het hoofdgeschenk.

Klok

Een horloge is een slecht teken en een indicator van het gebrek aan smaak van de gever. Herinner je je het aforisme: "Happy hours worden niet nageleefd"? Overigens is er in China zo'n teken dat het gepresenteerde horloge wordt geïnterpreteerd als een uitnodiging voor een begrafenis.

Badaccessoires

Hygiëneproducten in de vorm van shampoos, douchegels, etherische oliën, geurkaarsen worden niet gegeven voor een bruiloft. Ten eerste is er een teken dat zulke geschenken de jongeren problemen en tranen zullen bezorgen. Ten tweede eindigen ze allemaal, en daarmee eindigt de herinnering aan jou en je geschenk.

Tijd is niet kinderachtig

Sliders, kinderwagens en andere schattige babyaccessoires zijn niet geschikt als er geen erfgenamen als zodanig zijn. Het is niet ethisch om zulke geschenken te geven, want het kan zijn dat het paar niet meteen van plan is om kinderen te krijgen. Het geschenk moet gericht zijn op de pasgetrouwden.

Speelgoed voor volwassenen

Zelfs als je een zeer goede vriend van het paar bent en hun diepste voorkeuren kent, houd dan het cadeau van de seksshop vast voor een meer informele setting. Zo'n geschenk kan de jongeren in verlegenheid brengen in het bijzijn van de ouderen, of zelfs wijzen op problemen in de intieme relatie van het paar.

Naast de bovenstaande items wordt het niet aanbevolen om te geven voor morele en opvallende kenmerken:

  • Ondergoed;
  • messen, vorken, manicuresets en andere snijvoorwerpen - deze geschenken beloven afscheid en ruzies;
  • natuurlijke parels zijn een voorbode van tranen en tegenslagen;
  • waterkoker - belooft ruzies en echtscheiding;
  • rozen (rood) - doornen op deze bloemen zorgen voor schandalen in een jong gezin;
  • spiegels - beloof verraad aan geliefden.

Als u wilt dat uw geschenk wordt gewaardeerd door de pasgetrouwden, overweeg dan zorgvuldig de keuze.

Aanbevolen: