Wat Te Geven Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor Een Bruiloft?
Wat Te Geven Voor Een Bruiloft?

Video: Wat Te Geven Voor Een Bruiloft?

Video: Wat Te Geven Voor Een Bruiloft?
Video: WAT KOST EEN BRUILOFT? | DE HUISMUTS | WEDDING SPECIAL 2024, April
Anonim

Bent u uitgenodigd voor een bruiloft, maar kunt u niet kiezen voor een cadeau voor het bruidspaar? Als je geen servies wilt geven, maar geld in een envelop lijkt je te saai, wanhoop dan niet. Er zijn veel andere, originelere verrassingen voor een jong gezin.

Wat te geven voor een bruiloft?
Wat te geven voor een bruiloft?

Het is nodig

  • - geld;
  • - plakband;
  • - cadeaubon;
  • - foto van de pasgetrouwden;
  • - fotoboek.

instructies:

Stap 1

Met geld in een envelop zul je namelijk bijna niemand verrassen. Maar bankbiljetten zijn een van de meest optimale cadeaus voor het bruidspaar, omdat ze daarmee kunnen kopen wat ze echt nodig hebben. En je vermijdt de lastige situatie wanneer de derde stofzuiger of de tiende mixer wordt gepresenteerd. Als je niet in een envelop wilt investeren, gebruik dan een originelere ontwerpoptie voor je geldelijke verrassing.

Stap 2

Maak een tapijt van geld. Wissel ze in voor kleine coupures en maak ze aan elkaar vast met plakband of kleine naalden zodat je een klein kleedje krijgt. Je kunt het overhandigen met de woorden: "Ik wou dat je hele levenspad bedekt was met soortgelijke tapijten." Een andere optie, hoe je zo'n cadeau op een originele manier kunt presenteren, is om rekeningen in een groot familiefotoalbum te stoppen in plaats van foto's. Het fotoalbum zelf zal een geweldige aanvulling zijn, omdat de pasgetrouwden er hun beste foto's in kunnen stoppen als souvenir.

Stap 3

Zoek een alternatief als je absoluut geen geld wilt geven. Koop bijvoorbeeld een cadeaubon in een winkel. Bijvoorbeeld in die waar huishoudelijke apparaten en verschillende huishoudelijke artikelen worden verkocht. Zo kunnen de bruid en bruidegom onafhankelijk kiezen wat ze nodig hebben.

Stap 4

Wees creatief. Een ongewoon cadeau voor pasgetrouwden is hun in olieverf geschilderd portret. Om dit idee te implementeren, moet je contact opnemen met een kunstatelier en een foto van je vrienden meenemen. Zo'n foto zal een prominente plaats innemen in het huis van een nieuw gemaakt gezin.

Stap 5

Zorg van tevoren voor het cadeau. Als je goed weet welke films de bruid en bruidegom leuk vinden, koop dan gelicentieerde schijven met hun favoriete films. Zo'n collectie zal een aangename verrassing zijn voor de helden van de gelegenheid. Een picknickset, ontbijttafel op bed of andere soortgelijke items komen ook goed van pas. Zoals je kunt zien, is het niet zo moeilijk om te kiezen wat je voor een bruiloft wilt geven als er een oprecht verlangen is om de jongeren te plezieren.

Aanbevolen: