Hoe Organiseer Je Een Huwelijksceremonie?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Huwelijksceremonie?
Hoe Organiseer Je Een Huwelijksceremonie?

Video: Hoe Organiseer Je Een Huwelijksceremonie?

Video: Hoe Organiseer Je Een Huwelijksceremonie?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

De trouwdag zou een van de belangrijkste in het leven van een echtgenoot moeten worden - het is het begin van een familiereis, lang, moeilijk en ongelooflijk gelukkig. De organisatie van de huwelijksceremonie valt meestal op de schouders van de pasgetrouwden, die hard zullen moeten werken.

Hoe organiseer je een huwelijksceremonie?
Hoe organiseer je een huwelijksceremonie?

instructies:

Stap 1

Bepaal of u op uw trouwdag of eerder gaat trouwen. Een bezoek aan de burgerlijke stand en het plaatsen van handtekeningen onder de akten kan een week voor de bruiloft worden georganiseerd - dit bespaart u het gedoe, de officiële en typische ceremonie, waarbij er vanwege de enorme stroom pasgetrouwde stellen geen ruimte meer is voor het besef van de plechtigheid van het moment, hetzij door de pasgetrouwden zelf, hetzij door de gasten. Als u alles traditioneel wilt doen, zijn er twee manieren: een huwelijk registreren bij de burgerlijke stand of een bevoegde medewerker uitnodigen op de plaats waar het banket wordt gehouden. Door uw huwelijk vooraf aan te melden bent u geheel vrij in het kiezen van de locatie voor het hoofdfeest, u kunt het combineren met een kerkelijk huwelijk, etc.

Stap 2

Kies een locatie voor uw huwelijksceremonie. Iedereen is gewend om bruiloften te vieren in restaurants of cafés - het is oubollig en niet erg romantisch. Maak een ritje door de stad, zoek naar een plek waar je een feest kunt organiseren - je moet spectaculaire decoraties vinden voor de ceremonie. Dit kunnen parken, openluchtrestaurants, zelfs musea en theaters zijn. Het is het beste om de huwelijksceremonie in een countryclub of een landhuis te houden - een enorme ruimte, de mogelijkheid om de meest ongelooflijke fantasieën te realiseren, chique dansvloeren.

Stap 3

Denk na over het ontwerp van het pand of territorium. Bij het ontwerp van de huwelijksceremonie valt de grootste last op de bloemisten en decorateurs - jij zult ze worden. Je hebt verschillende bloemstukken nodig - voor de tafel van pasgetrouwden, tafels voor gasten, voor het versieren van een boog of kolommen. Afzonderlijke kleuren moeten worden gebruikt om ramen en deuren te versieren, meubels te versieren. Linten en ballonnen kunnen worden bevestigd aan plafonds, hoeken van muzikantenlocaties, enz.

Stap 4

Schrijf het script voor de ceremonie. Uw bruiloft kan in verschillende fasen plaatsvinden - wachten, het verschijnen van de bruidegom, de passage van de bruid, het uitwisselen van geloften en ringen, een kus, felicitaties aan gasten, enz. Elk van hen moet vergezeld gaan van passende muziek, uitleg of romantische begeleiding in de vorm van korte uitleg door de gastheer van de avond.

Stap 5

Zorg ervoor dat je een generale repetitie doet om er zeker van te zijn dat alles is gepland zoals jij het wilt. Nodig iedereen uit die direct bij de ceremonie betrokken is - de presentator, getuigen, fotografen, muzikanten, cameraman.

Aanbevolen: