Hoe Organiseer Je Een Mooie Huwelijksceremonie

Hoe Organiseer Je Een Mooie Huwelijksceremonie
Hoe Organiseer Je Een Mooie Huwelijksceremonie

Video: Hoe Organiseer Je Een Mooie Huwelijksceremonie

Video: Hoe Organiseer Je Een Mooie Huwelijksceremonie
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

Als je een echt mooie huwelijksceremonie wilt organiseren, moet je een beetje afwijken van de normen en je eigen script gebruiken voor het ceremoniële evenement. Zo'n ceremonie moet een leven lang worden herinnerd.

Mooie huwelijksceremonie
Mooie huwelijksceremonie

Als je een geënsceneerde huwelijksceremonie in de buitenlucht wilt organiseren, moet je je eigen script maken. Toegegeven, in deze kwestie kun je luisteren naar de mening van professionals.

Eerst moet u beslissen over de locatie van de ceremonie. Restaurants met zomerterrassen, paleizen, landhuizen, parken, theaters en musea kunnen gebruikt worden als spectaculaire decoratie voor een prachtige huwelijksceremonie. Dit is een originelere optie dan werken met locaties die officieel trouwdiensten aanbieden.

Het is raadzaam dat bloemisten en decorateurs deelnemen aan het ontwerp van de ruimte voor de huwelijksceremonie. De bloemenboog wordt de centrale locatie voor de viering. Daarvoor moet je stoelen voor gasten regelen. De plaats van de ceremonie kan worden versierd met designer sculpturen of een verscheidenheid aan vintage decoraties. Het zou verplicht moeten zijn om verse bloemen te gebruiken die trouwfoto's op een buitengewone manier zullen versieren. Meestal zijn luifels, tenten en stoelhoezen versierd met bloemenslingers. Het afstoten van de pasgetrouwden met rozenblaadjes, die eerder aan de gasten werden gegeven, zal er heel mooi uitzien. Houd er rekening mee dat alle ontwerpdetails in dezelfde stijl en hetzelfde kleurenschema moeten passen.

Vervolgens moet je nadenken over de plot van de ceremonie. Met kostuums uit een ander tijdperk kun je een heuse theatervoorstelling regelen. Maar velen zullen nog steeds de voorkeur geven aan de klassiekers. In de klassieke vorm van de huwelijksceremonie wordt een welkomstdrankje voorzien. In feite is dit het moment van wachten op de ceremonie, wanneer gasten worden getrakteerd op cocktails en champagne. Het wordt aanbevolen om een jazzensemble of strijkkwartet als muzikale begeleiding te gebruiken. Gasten kunnen zich ook vermaken door een korte film te vertonen waarin het bruidspaar hun liefdesverhaal vertelt.

Enige tijd na het welkomstdrankje zouden de bruidsmeisjes in het middenpad moeten verschijnen, arm in arm met de vrienden van de bruidegom. Een meisje volgt hen en strooit rozenblaadjes. En ten slotte brengt de bruid de achterkant van deze huwelijksstoet naar voren. Maar ook in zo'n klassieke versie van een prachtige huwelijksceremonie kun je experimenteren. Het bruidspaar kan bijvoorbeeld in een chique witte koets op de locatie aankomen. Het is beter om het moment van hun verschijning te spelen met de juiste muziek. Dan wisselen de pasgetrouwden ringen en spreken ze geloften uit.

Aanbevolen: