Hoe Organiseer Je Een Mooie Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Mooie Bruiloft
Hoe Organiseer Je Een Mooie Bruiloft

Video: Hoe Organiseer Je Een Mooie Bruiloft

Video: Hoe Organiseer Je Een Mooie Bruiloft
Video: BRUILOFT IN TOSCANE Trouwfilm Koen u0026 Laura | 25 - 09 - 2019 | Toscane, Italië | Tuscany wedding 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen in het leven van twee geliefden. Het is alleen mogelijk om het te vergelijken in termen van memorabiliteit, warmte, enthousiaste gevoelens met de geboorte van kinderen in een bepaald gezin. Maar terwijl de kinderen ver weg zijn, is het de moeite waard om na te denken over hoe u de bruiloft niet alleen economisch, maar ook mooi kunt maken, zodat het jarenlang zal worden herinnerd door aangename momenten voor de pasgetrouwden en gasten.

Hoe organiseer je een mooie bruiloft
Hoe organiseer je een mooie bruiloft

instructies:

Stap 1

Denk van tevoren na over het hele scenario van de trouwdag, tot in de minuut, zodat er geen vervelende overlappingen zijn in de vorm van laat transport, saaie toastmaster en andere momenten.

Stap 2

Ontmoet de toastmaster een paar dagen voor de vakantie, vraag hem om te vertellen hoe zij (hij) de gasten gaat amuseren, welke zinnen ze moeten uitspreken. Corrigeer samen het script, vertel de toastmaster de namen van alle gasten die op de bruiloft zullen zijn. Laat indien mogelijk foto's van hen zien.

Stap 3

Waarschuw de gastheer van de vakantie over de karakteristieke gewoonten van sommige gasten, hun sociale status, leeftijd en andere punten. Als de toastmaster verveling toont, ontevredenheid met je nauwgezetheid - ontdoe je van zo'n entertainer. Hij streeft ernaar uw vakantie zo snel mogelijk op te nemen en hiervoor een vergoeding te krijgen.

Stap 4

Vertrouw bij het kiezen van een bureau voor het organiseren van vakanties op de mening van uw familie en vrienden hierover. Afhankelijk van de positieve aanbevelingen en betaalbare prijzen, kiest u voor een van hen.

Stap 5

Zet het idee van een bruiloft in de natuur niet opzij. Natuurlijk, als het een warm seizoen van het jaar is. Een "natuurlijke" bruiloft met tenten is niet beperkt in de tijd, in tegenstelling tot een gehuurd restaurant of café. In de natuur kunnen pasgetrouwden gebruik maken van de mogelijkheid van een bezoekende registrar van relaties. Het zal heel mooi worden, zoals in Hollywood-films - ouders nemen hun kind mee naar toekomstig gezinsgeluk langs het groene gazon onder een koepel versierd met verse bloemen. In de natuur is het heel goed mogelijk om vuurwerk, massaspelen, een gemaskerd bal en andere luidruchtige en massale evenementen te gebruiken.

Aanbevolen: