Hoe Oorlogsveteranen Te Feliciteren Op 9 Mei

Inhoudsopgave:

Hoe Oorlogsveteranen Te Feliciteren Op 9 Mei
Hoe Oorlogsveteranen Te Feliciteren Op 9 Mei

Video: Hoe Oorlogsveteranen Te Feliciteren Op 9 Mei

Video: Hoe Oorlogsveteranen Te Feliciteren Op 9 Mei
Video: Dimash - Bloemen, Averbukh, Resultaten van de Beoordeling "Alga Petersburg" / Gesprek # 9 [SUB] 2024, Mei
Anonim

Overwinningsdag in de Grote Vaderlandse Oorlog op 9 mei wordt in heel Rusland gevierd. Speciale onderscheidingen op deze dag worden gegeven aan oorlogsveteranen. Het aantal mensen dat deze eretitel draagt, neemt van jaar tot jaar af. En ze zijn erg blij om felicitaties te ontvangen van vertegenwoordigers van de jongere generaties.

Hoe oorlogsveteranen te feliciteren op 9 mei
Hoe oorlogsveteranen te feliciteren op 9 mei

instructies:

Stap 1

Bloemen kopen. Traditioneel worden oorlogsveteranen gepresenteerd met scharlaken anjers, die een symbool zijn geworden van Victory Day. Alle andere lentebloemen die in de eerste dagen van mei bloeien - tulpen, narcissen, hyacinten en andere - zijn echter ook geschikt voor felicitaties. In 1945 kregen de winnaars enorme boeketten met wilde bloemen aangeboden. Nu herinnert zo'n offer de veteraan aan die heldere en vreugdevolle dagen toen hij een jonge, krachtige soldaat was die door de hel van de oorlog ging, maar het overleefde.

Stap 2

Schenk het voorbereide boeket aan de veteraan van de Grote Patriottische Oorlog, vergezeld van warme woorden van dankbaarheid voor de moed en moed die hij in veldslagen heeft getoond, voor de vredige lucht boven ons, voor zijn geweldige werk om het land te herstellen van de post- oorlogsvernietiging.

Stap 3

Wens de veteraan gezondheid, een lang leven, voorspoed en vraag hem te vertellen over het gevechtspad, ontvangen orders en medailles, wonden, overwinningen en teleurstellingen, verloren en verworven vrienden. Deze herinneringen zijn van bijzondere waarde voor generaties die in de naoorlogse jaren zijn opgegroeid en de oorlog gelukkig niet hebben gezien. Maar iedereen is verplicht haar te gedenken, om de soldaten te eren die de verovering van hun geboorteland niet hebben toegestaan.

Stap 4

Oorlogsveteranen zijn, ondanks de zwaarte van de jaren die ze hebben geleefd, sterk van geest, nobel en eerlijk. Vraag tactvol aan de oudere of je iets kunt doen om hem te helpen. En als het verzoek wordt gedaan, probeer het dan te vervullen. Dit zal slechts een fractie zijn van wat alle naoorlogse generaties Russen aan veteranen te danken hebben.

Aanbevolen: