Hoe Veteranen Te Feliciteren Op 9 Mei?

Inhoudsopgave:

Hoe Veteranen Te Feliciteren Op 9 Mei?
Hoe Veteranen Te Feliciteren Op 9 Mei?

Video: Hoe Veteranen Te Feliciteren Op 9 Mei?

Video: Hoe Veteranen Te Feliciteren Op 9 Mei?
Video: 📣 Димаш и Славянский базар Лучшие моменты Эксклюзивный материал ✯SUB✯ 2024, April
Anonim

Gedurende vele jaren is de Dag van de Overwinning op 9 mei de meest plechtige, ontroerende en heilige feestdag voor de burgers van ons land. Elk jaar wordt in Moskou een militaire parade gehouden op het Rode Plein en worden feestelijke processies gehouden in steden en grote nederzettingen. Felicitaties en woorden van dankbaarheid aan de veteranen van de Grote Patriottische Oorlog, die de overwinning behaalden en hun nakomelingen vrede en een kalme lucht boven hun hoofd gaven, zijn een goede traditie geworden.

Hoe veteranen te feliciteren op 9 mei?
Hoe veteranen te feliciteren op 9 mei?

Noodzakelijk

Bloemen, ballonnen, kaarten

instructies:

Stap 1

Feliciteer de veteranen die naast u wonen, uw landgenoten. Neem contact op met uw plaatselijke Veteranenraad en vraag om lijsten van alle deelnemers aan de Grote Vaderlandse Oorlog die nog in leven zijn met hun exacte adressen. Stuur iedereen per post persoonlijke wenskaarten met oprechte woorden van dankbaarheid en felicitaties op Victory Day.

Stap 2

Praat met de voorzitters van de Veteranenraad en vraag wat ze nodig hebben. Misschien kunt u de nodige hulp bieden aan gepensioneerden in nood - deelnemers aan de Grote Patriottische Oorlog.

Stap 3

Als je familieleden of vrienden hebt die hebben deelgenomen aan de Grote Patriottische Oorlog, bezoek ze dan. Feliciteer de veteranen, geef ze bloemen en cadeautjes. Oudere mensen zijn meestal erg blij met de aandacht en zullen je waarderen. Voor degenen die ver weg wonen, bestel een persoonlijke begroeting van uw lokale radio of televisie.

Stap 4

Als je creatieve talenten hebt, regel dan met je vrienden en regel een vakantieconcert voor de veteranen. Vertel het lokale bestuur vooraf over je idee, misschien helpen zij je met de organisatie en op 9 mei wijzen ze officieel een plaats toe voor het concert. Zorg voor comfortabele zitplaatsen voor veteranen.

Stap 5

Als de financiën het toelaten, organiseer dan een vrije veldkeuken naast de concertzaal. Geurige heerlijke pap en traditionele 100 gram zullen de veteranen van de vakantie verrukken en opvrolijken. Bereid ook thee en koffie, ze zijn handig voor degenen die geen alcohol drinken.

Stap 6

Als je een klein budget hebt, koop dan bloemen en ballonnen en ga naar de feestelijke demonstratie. Feliciteer alle veteranen die je ontmoet op Victory Day en geef ze bloemen en ballonnen. Veteranen zullen blij zijn om oprechte felicitaties en woorden van dankbaarheid te horen voor de overwinning en de vredige lucht boven hen.

Aanbevolen: