Hoe Collega's Te Feliciteren Op 8 Maart

Inhoudsopgave:

Hoe Collega's Te Feliciteren Op 8 Maart
Hoe Collega's Te Feliciteren Op 8 Maart
Anonim

Het is beter om je van tevoren voor te bereiden op een vakantie, ten minste een maand voor het evenement zelf. Beter nog, begin je voor te bereiden op de volgende Internationale Vrouwendag, 8 maart van dit jaar. Naast het voorbereiden van creatieve ideeën, begin je voor jezelf een spaarvarken, waaraan je minimaal tien roebel per dag bijdraagt. Aan de vooravond van de vakantie zal het spaarvarken een goede hulp zijn.

Hoe collega's te feliciteren op 8 maart
Hoe collega's te feliciteren op 8 maart

Het is nodig

  • - bloemen,
  • - ansichtkaarten,
  • - originele ideeën,
  • - chocola,
  • - Knuffels,
  • - parfum,
  • - cosmetica.

instructies:

Stap 1

Ten eerste: bepaal zelf hoeveel vrouwen in je team je op deze dag blij maakt met een cadeau en hoeveel je bereid bent uit te geven aan cadeaus. Als je in je team iedereen gelijk behandelt, dan is het logisch als de kosten van geschenken ongeveer hetzelfde zijn. Je directe baas kan een waardevoller geschenk ontvangen.

Stap 2

Op 8 maart kun je bloemen geven. Geef bij het kiezen de voorkeur aan traditionele mimosa, bescheiden tulpen, delicate asters of zelfs kamerbloemen in een pot. Vermijd feestelijke uitwerpselen, gepassioneerde rozen en dure orchideeën.

Stap 3

Je kunt een knuffel geven met een kleine ansichtkaart. Als een van uw werknemers bijvoorbeeld romantisch van aard is, zal ze het waarschijnlijk leuk vinden als ze 's morgens op haar werk een zacht konijn vindt (misschien zelfs een echt konijn) en een wenskaart met een ontroerend originele tekst, het belangrijkste is om niet te abonneren, kleine hints achter te laten en haar de kans te geven om zelf te raden wie zo'n ontroerend geschenk heeft gepresenteerd.

Stap 4

Pragmatische vrouwen zullen hoogstwaarschijnlijk blij zijn met goede chocolade van een bekend merk, die u persoonlijk in uw handen zult overhandigen, waarbij u uw geschenk met aangename woorden begeleidt.

Stap 5

Als er vrouwen van de zogenaamde Balzac-leeftijd in je team zijn, geef dan naast bloemen iets van cosmetica - mascara, lippenstift, potlood, maar hiervoor moet je oplettend zijn om precies de toon van lippenstift te geven die de hoogbegaafden zullen gebruiken.

Stap 6

Parfum zou een goed cadeau zijn, maar je moet duidelijk weten welke geuren de dame het liefste heeft.

Stap 7

Presenteer een ansichtkaart. Bovendien kan het zowel een zelfstandige gift zijn als een gehechtheid aan de hoofdgift. Het is beter als de tekst van de felicitatie voor elke vrouw persoonlijk is uitgevonden, haar spirituele kwaliteiten, naam of iets dat inherent is aan de feliciteerde vermeld, dat kan in vers. Als je zelf niet sterk bent in poëzie, bestel dan poëzie bij gratis auteurs op internet. De kosten van dergelijke felicitaties zijn niet hoog.

Aanbevolen: