Hoe Collega's Op 23 Februari Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe Collega's Op 23 Februari Op Een Originele Manier Te Feliciteren
Hoe Collega's Op 23 Februari Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Video: Hoe Collega's Op 23 Februari Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Video: Hoe Collega's Op 23 Februari Op Een Originele Manier Te Feliciteren
Video: Absolutely Mesmerizing! Димаш Кудайберген | Dimash Qudaibergen - Знай (vocalise) 2024, Maart
Anonim

Bijna onmiddellijk na de "vakantie" van het nieuwe jaar beginnen vrouwen na te denken over wat ze mannen moeten geven voor de dag van de verdediger van het vaderland. En als het niet moeilijk is om vreugde in de familiekring te brengen - je hoeft alleen maar je man naar het vrijgezellenfeest te laten gaan, een heerlijk diner te koken, hem te bevrijden van huishoudelijke taken, dan wordt het steeds moeilijker om origineel te zijn op het werk elk jaar.

Hoe collega's op 23 februari op een originele manier te feliciteren
Hoe collega's op 23 februari op een originele manier te feliciteren

instructies:

Stap 1

Richt je kantoor van tevoren in in een themastijl. Groene ballen, over de deur - een beschermend net, de vlag van het land. Op de tafel voor elke man kun je vooraf een soldatendriehoek leggen met de felicitaties van alle vrouwen van het bedrijf. Het is raadzaam om ze met de hand en in blauwe inkt te schrijven.

Stap 2

U moet ook beslissen of u de tafel voor uw mannen wilt dekken of niet. Als je toch besluit om te dekken, vraag dan van tevoren wat voor soort alcohol ze het liefste hebben, anders wordt de stemming van bierliefhebbers die gedwongen worden wodka of wijn te drinken een beetje bedorven. U kunt voor iedereen gepersonaliseerde flessen maken door originele etiketten te plakken die het karakter van een man of zijn achternaam weerspiegelen.

Stap 3

Verras mannen met een ongewone snack. Geef traditionele hapjes of sandwiches op, maar regel een themavakantie: in Russische volksstijl - met pannenkoeken en mede, Japans - sake en sushi, oosters - met lamspilaf en samsa.

Stap 4

In plaats van saaie toasts en felicitaties van ansichtkaarten, verzin je een grappige felicitatie met de vrouwen van het bedrijf. U kunt bijvoorbeeld met petten of militaire uniformen een lied zingen over het leger en uw mannelijke verdedigers. Meisjes met goede vocale vaardigheden of uitstekende dans kunnen een volwaardig concertnummer laten zien - bijvoorbeeld "Soldier's Waltz". En vergeet niet de directeur van het gezelschap uit te nodigen om te dansen.

Stap 5

Als er veel mannen zijn en slechts 3-5 vrouwen, kun je het zonder een concert doen, maar deze vakantie doorbrengen met spelletjes en grappen. Organiseer een leuke loterij, waar prijzen dingen zijn die zelfs maar in de verte op militaire dienst lijken - een soldatenriem, stoofpot, een pak "Prima". En mannen zullen niet worden vergeten, en geschenken zullen naar iedereen gaan en veel plezier hebben. Speel enkele spellen die de geheimen van uw mannen of hun relatie met vrouwen onthullen. Maak grappige kwatrijnen over dit onderwerp, stop ze in een hoed en laat ze uit hun hoed trekken en voorlezen op een banket. Het is natuurlijk mogelijk om van tevoren muzikale fragmenten uit verschillende liedjes voor te bereiden, en wanneer iemand een hoed opzet, wordt er op dit moment een passage opgenomen, alsof hij iemands gedachten illustreert.

Stap 6

Als u geen cadeau kunt kiezen, geeft u liever een symbolisch souvenir dat verband houdt met de verdediging van het vaderland. U hoeft niet voor de honderdste keer een set hygiëneproducten af te geven, het is beter dan stevige mooie sleutelhouders of portemonnees, riemen of aanstekers, certificaten te halen bij een fitnessclub. En natuurlijk moeten geschenken voor de directeur en de gewone medewerkers van uw afdeling anders zijn. Onder de originele geschenken zijn horloges met bedrijfssymbolen of een stripverhaalafbeelding van elke man, een bedrijfskalender voor 12 maanden met interessante foto's van uw mannen en aforismen-bijschriften bij de foto, kussens of mokken met een poëtische komische wens en een afbeelding van elke medewerker.

Aanbevolen: