Hoe Een Persoon Op Een Originele Manier Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Op Een Originele Manier Te Feliciteren?
Hoe Een Persoon Op Een Originele Manier Te Feliciteren?

Video: Hoe Een Persoon Op Een Originele Manier Te Feliciteren?

Video: Hoe Een Persoon Op Een Originele Manier Te Feliciteren?
Video: HOE PAK EEN CADEAU?? 2024, April
Anonim

Gefeliciteerd moet origineel, plezierig en creatief zijn. Maar het is niet zo gemakkelijk om op te vallen, omdat veel mensen proberen de warmste en meest aanhankelijke woorden voor de vakantie te vinden. Om niet te verdwalen in de menigte, moet je felicitatie een soort van pit bevatten.

Hoe een persoon op een originele manier te feliciteren?
Hoe een persoon op een originele manier te feliciteren?

Het is nodig

  • - gedichten;
  • - een computer met internettoegang;
  • - videocamera;
  • - originele kostuums of helium;
  • - brandende kaarsen of kleurpotloden.

instructies:

Stap 1

Gedichten schrijven. Laat ze een beetje onhandig of onhandig zijn, maar ze zullen uit het hart komen, en dit is het belangrijkste. Zo'n felicitatie zal door bijna iedereen nog lang worden herinnerd. Als je helemaal niet weet hoe je poëzie moet schrijven, neem dan contact op met een speciaal bureau, zij zullen je daar helpen. Het belangrijkste is dat de verzen de onderscheidende kenmerken vermelden van de persoon aan wie ze zijn opgedragen. Bijvoorbeeld zijn gewoonten, karakter of fysieke eigenschappen.

Stap 2

Als je met een groot aantal mensen op forums aan het chatten bent, maak dan een bericht over de vakantie. Vraag mensen daarin om te bellen (of te sms'en) en je geliefde te feliciteren met de vakantie. Zelfs als honderd mensen reageren op uw verzoek, zal de felicitatie onvergetelijk blijken te zijn. Om je idee te laten slagen, moet je een originele post maken waarmee je de harten van mensen kunt raken.

Gefeliciteerd van vreemden kan je gelukkig maken
Gefeliciteerd van vreemden kan je gelukkig maken

Stap 3

Neem felicitaties op video op. Natuurlijk, hoe meer mensen er zijn, hoe origineler en kleurrijker de verrassing zal zijn. Om de felicitatie nog origineler te maken, kunnen mensen erop gekleed gaan in niet-standaard kleding (bijvoorbeeld in dierenkostuums) of ze vóór de toespraak een adem van helium geven (dan worden hun stemmen sterk vervormd). Bewerk de video vervolgens op je computer om hem nog aantrekkelijker te maken.

Stap 4

Precies om twaalf uur 's ochtends een felicitatie uitdelen van brandende kaarsen onder de ramen. Natuurlijk kun je met hen geen poëzie schrijven. Maar zelfs de gebruikelijke "felicitaties" zullen er helder en origineel uitzien. Nadat je klaar bent met voorbereiden, bel je deze persoon en vraag je hem uit het raam te kijken. Als je dit 's nachts niet kunt doen, kun je overdag met kleurpotloden felicitaties onder de ramen schrijven. Als je weet hoe je prachtig kunt tekenen, zet het dan naast een schattige foto of zelfs een portret van de persoon die wordt gefeliciteerd.

Kleine pilkaarsen kunnen worden gebruikt
Kleine pilkaarsen kunnen worden gebruikt

Stap 5

Bestel bij een gespecialiseerd clown- of mimebedrijf. Laat ze gefeliciteerd zeggen en een cadeau geven. En na hun toespraak zul je verschijnen en nog een paar warme, aangename woorden zeggen. Voor mannen kun je ook een meisje bestellen dat uit de taart komt (echt of nep). Zo'n felicitatie is natuurlijk alleen geschikt voor mannen die geen vriendinnen hebben. Anders kan het ruzie of jaloezie veroorzaken bij de andere helft van de persoon die gefeliciteerd wordt.

Aanbevolen: