Hoe De Pasgetrouwden Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Pasgetrouwden Op Een Originele Manier Te Feliciteren
Hoe De Pasgetrouwden Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Video: Hoe De Pasgetrouwden Op Een Originele Manier Te Feliciteren

Video: Hoe De Pasgetrouwden Op Een Originele Manier Te Feliciteren
Video: Originele felicitatie 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een romantische en ontroerende vakantie voor geliefden. Als je wordt uitgenodigd voor een feest, denk dan niet alleen aan een outfit en een geschenk, maar ook aan een interessante manier om de pasgetrouwden te feliciteren.

Hoe de pasgetrouwden op een originele manier te feliciteren
Hoe de pasgetrouwden op een originele manier te feliciteren

instructies:

Stap 1

Geef het bruidspaar een originele felicitatie in versvorm. Stel zelf samen of bestel een individuele felicitatie voor de jongeren. Houd het leuk en weerspiegelen de interesses, hobby's en gevoelens van de pasgetrouwden. U kunt in een poëtische vorm een kort verhaal van hun kennismaking en liefde vertellen en u aan het eind nog vele jaren van een gelukkig gezinsleven wensen.

Stap 2

Maak een film over hoe de geliefden leefden voor de bruiloft. Dit kan een kleine clip van foto's en homevideoclips zijn. Een ander interessant idee zijn felicitatie-interviews van dierbaren. Neem een videocamera en vraag familieleden, vrienden en collega's om een paar warme woorden te zeggen tegen de toekomstige echtgenoten. Voeg een paar felicitaties van vreemden toe, het zal interessant zijn. Hang tijdens de viering een wit papieren scherm aan de muur en laat de video via de projector zien aan het bruidspaar. De opname kan ook op een laptop worden getoond, maar op een groot scherm kun je alle gasten feliciteren.

Stap 3

Organiseer geldregen voor de bruid en bruidegom. Verander het geld dat u aan de jongeren gaat geven in kleinere biljetten van 500, 100 en 50 roebel. Koop een heldere grote paraplu en naai netjes bankbiljetten rond de omtrek (onderste deel) en breinaalden of bevestig ze met tape. Vouw de resulterende geldparaplu netjes op, maar draai hem niet vast. Wanneer het jouw beurt is om de pasgetrouwden te feliciteren met de bruiloft, wens je de echtgenoten liefde, geluk, veel geluk en dat het geld op hen zal vallen als regen uit de lucht. Ga met deze woorden naar het bruidspaar en open een paraplu met bankbiljetten erboven. Van de buitenkant ziet zo'n felicitatie er interessant en erg origineel uit.

Stap 4

Je kunt de pasgetrouwden niet alleen verrassen met een interessante felicitatie, maar ook met een ongewoon geschenk. Koop een spa-certificaat of betaal voor een sightseeing-ballonvlucht. En T-shirts met hun foto's en wensen van liefde en geluk zullen een mooie aanvulling zijn op het hoofdgeschenk.

Aanbevolen: