Hoe De Nieuwjaarstafel Te Versieren Voor Het 2020 Jaar Van De Rat

Hoe De Nieuwjaarstafel Te Versieren Voor Het 2020 Jaar Van De Rat
Hoe De Nieuwjaarstafel Te Versieren Voor Het 2020 Jaar Van De Rat

Video: Hoe De Nieuwjaarstafel Te Versieren Voor Het 2020 Jaar Van De Rat

Video: Hoe De Nieuwjaarstafel Te Versieren Voor Het 2020 Jaar Van De Rat
Video: Winter Decor Ideas 2020 2024, April
Anonim

Versier een kerstboom en een appartement, een huis voor het nieuwe jaar 2020, vergeet de feesttafel niet. Het is niet genoeg om gerechten en gerechten alleen mooi te rangschikken. De nieuwjaarstafel moet vol zitten met details en accenten die het symbool van 2020 zullen aanspreken - de witmetalen Rat. Stijl, originaliteit en niet overladen met decor vormen de basis voor het decoreren van een tafel voor het vieren van het nieuwe jaar.

Nieuwjaarstafel 2020
Nieuwjaarstafel 2020

De kleuren die moeten domineren of basic moeten worden op de feestelijke nieuwjaarstafel zijn: zilver, talrijke tinten wit (van sneeuwwit tot ivoor), grijstinten, maar ook roze en delicate lavendel.

In het nieuwe jaar 2020 moet je de klassiekers niet opgeven. Groenen, blauw en rood harmoniëren perfect met zilver of puur wit op de nieuwjaarstafel. Als je gouden of oranje, gele elementen toevoegt, zullen dergelijke kleuren in het komende jaar, zoals de tekens voor het nieuwe jaar 2020 beweren, welvaart, rijkdom, welvaart en geluk aantrekken.

Forceer niet de hele nieuwjaarstafel met talloze figuren, beeldjes in de vorm van ratten, kunstmatige kerstbomen. Het is belangrijk om te weten wanneer je moet stoppen. De gastvrouw van 2020 zal het niet waarderen als er chaos heerst op de feesttafel. De rat waardeert variëteit, maar alle elementen van het tafeldecor van het nieuwe jaar moeten met elkaar worden gecombineerd, en ook niet in strijd zijn met hoe de kamer is ingericht om de wintervakantie te vieren.

Op de tafel op oudejaarsavond moet je meerdere kaarsen in mooie kandelaars zetten. Als het om de een of andere reden onmogelijk is om een open vuur in huis te gebruiken, kunnen gewone kaarsen worden vervangen door elektrische of u kunt een originele slinger op batterijen gebruiken.

In het midden van de nieuwjaarstafel 2020 moet een speciale feestelijke compositie worden geplaatst. Het is gemaakt van kunstmatige of levende sparren takken, versierd met kleine balletjes, andere kerstboomversieringen of gewoon glanzend zilver klatergoud, kleurrijke regen. In plaats van naaldtakken kunnen droge takken van loofbomen worden gebruikt die zijn geverfd met acrylverf in wit of zilver. Ze moeten ook worden versierd met speelgoed en in een hoge transparante vaas worden geplaatst.

Nieuwjaarstafeldecoratie 2020
Nieuwjaarstafeldecoratie 2020

Een ander belangrijk element op tafel in het Jaar van de White Metal Rat is een diepe houten schaal gevuld met granen, noten, stukjes vers fruit of groenten. De schaal wordt een soort geschenk voor het symbool van 2020 en zal ook rijkdom naar het huis trekken. Je kunt er een beeldje van een rat naast zetten, evenals een porseleinen witte of transparante glazen schotel met schoon water. Water zorgt ervoor dat er volgend jaar minder problemen en negativiteit in het leven zijn.

Servies en bestek moeten een gemeenschappelijk kleurenschema behouden. Op de nieuwjaarstafel 2020 kun je zowel porseleinen of glazen als houten borden, kommen zetten. Zorg ervoor dat er nieuwe tissues en papieren servetten in nieuwjaarsstijl op tafel staan. Papieren servetten, om een vakantiegevoel toe te voegen, kunnen worden gevouwen in de vorm van kerstbomen, sterren.

Een extra decor voor de nieuwjaarstafel in het Jaar van de Rat zijn glanzende of satijnen linten van blauwe, rode, zilveren kleuren. Ze moeten mooi vastgebonden zijn op de pootjes van de glazen en op het bestek.

De sfeer van de vakantie zal worden toegevoegd door dennenappels of dennenappels die bij de borden en slakommen zijn neergelegd, nieuwjaarscomposities netjes op tafel geplaatst, donzig klatergoud, een tafelkleed in Scandinavische stijl of met nieuwjaarstekeningen, patronen. Flessen alcohol of frisdrank kunnen worden vastgemaakt met "sjaals" of er kunnen nieuwjaarsdoppen aan worden bevestigd.

Aanbevolen: