Mascottes Voor Het Jaar Van De White Metal Rat 2020

Inhoudsopgave:

Mascottes Voor Het Jaar Van De White Metal Rat 2020
Mascottes Voor Het Jaar Van De White Metal Rat 2020

Video: Mascottes Voor Het Jaar Van De White Metal Rat 2020

Video: Mascottes Voor Het Jaar Van De White Metal Rat 2020
Video: LUCKY IN 2020 YEAR OF THE METAL RAT 2024, Mei
Anonim

Volgens de oosterse kalender zal de White Metal Rat op 25 januari 2020 het gele varken vervangen. De belangrijkste talisman zal een granaatappelsteen zijn - een symbool van liefde en financieel welzijn.

Talismannen voor 2020
Talismannen voor 2020

De rat is een symbool van leiderschap, scherpzinnigheid, vasthoudendheid, rijkdom en welvaart. In het Oosten werd ze sinds de oudheid gewaardeerd en vereerd, omdat ze altijd de bewaarder van de haard is geweest, de eigenaren heeft beschermd tegen problemen en natuurrampen, welzijn, welvaart en vrede in huis heeft gebracht.

Planten en stenen voor het Jaar van de Rat

De talismannen voor de White Metal Rat zullen zulke mooie planten zijn als violet en lelie. Ze zullen helpen om de ruimte te harmoniseren, relaties te verbeteren, gemoedsrust te geven en welvaart in huis te brengen in 2020.

Experts raden aan een granaatappel uit stenen te kiezen. Deze steen is vooral geschikt voor mensen geboren onder de tekens Schorpioen en Stier. Voor andere tekens zijn granaatappels ook geschikt als de belangrijkste talisman van 2020, maar het is beter als er een tweede steen aan wordt toegevoegd, die overeenkomt met de geboortemaand.

Als je een talismansteen cadeau hebt gekregen of deze zelf hebt gekocht, moet je deze altijd bij je hebben. Het is het beste als de steen constant in contact is met het lichaam, zodat hij verzadigd zal zijn met menselijke energie en veel meer voordeel zal opleveren.

Voor wie is het belangrijk om een talisman te geven in de vorm van een Rat

De rat symboliseert rijkdom, welzijn en familiewaarden in het Oosten. Dit is een heel zuinig dier, maar een beetje nuchter, dus je moet niet denken aan duizelingwekkende carrière-ups in 2020. Met financiën kan de Rat echter iedereen helpen, het belangrijkste is om niet op te geven en door te gaan naar je doel.

In het jaar van de White Metal Rat zal het succes komen voor degenen die zaken doen of ermee beginnen in 2020. Zulke mensen moeten zeker een klein cadeautje maken en een talisman in de vorm van een rat geven.

Degenen die in het Jaar van de Rat zijn geboren, kunnen echte leiders, goede leiders en succesvolle zakenlieden worden. Ze zijn in staat om een businessplan te ontwikkelen, af te ronden wat ze zijn begonnen, zelfs als ze moeilijkheden ondervinden, en krijgen wat ze willen, wat er ook gebeurt. Ze gaan gepaard met geluk, succes en welvaart, en de talisman zal een persoon helpen alles te krijgen wat hij voor 2020 heeft gepland en het werk correct te organiseren.

De talisman in de vorm van een rat moet worden aangeboden of gekocht aan degenen die van plan zijn een gezin te stichten of een kind te krijgen in 2020. Het knaagdier helpt bij het vinden van gezinsgeluk, het vermijden van conflicten, het verbeteren van relaties met familie, vrienden en geliefden.

Persoonlijke mascottes op geboortejaar

In het jaar van de White Metal Rat zorg je voor een persoonlijke talisman, geselecteerd op geboortejaar.

Alle gouden sieraden zijn perfect voor ratten.

Stieren kunnen worden gepresenteerd met een zilveren ketting met een hanger in de vorm van een achthoekige ster.

Tijgers kunnen een schildpadbeeldje als mascotte kiezen.

Het konijn (kat) zal slagen met een talisman gemaakt van een oude munt.

Voor de Draak is de mascotte een kerstzak of -sok gevuld met gierst en geladen naar de groeiende maan.

De slang kan alle houten versieringen of beeldjes als talisman kiezen.

Het paard moet zelf voor de talisman zorgen en deze met zijn eigen handen maken. Het beste van alles, als het een kleine pop is, gekleed in een jurk met een geheime zak, waarin boekweitkorrels moeten worden gegoten.

Voor Koztalisman is het een beeldje van klei of een oude munt met een gat erin, die je altijd bij je moet hebben.

Voor de apen is een talisman van klei in de vorm van de gastvrouw van 2020 - de rat - een goed cadeau. Het kan een klein beeldje zijn dat je op je bureau kunt zetten of in je tas kunt stoppen.

Voor Hanen zal de mascotte in het Jaar van de Rat een kleine witte zakdoek zijn, die in twee knopen moet worden vastgebonden. Je kunt niet het hele jaar door een sjaal wassen of knopen losmaken.

Honden moeten een talisman van siliconenbeeldjes kopen. Je kunt rondkomen met een gewone kiezelsteen, die altijd in de buurt moet zijn.

Voor Boars is een oude portemonnee de beste talisman. En als je er een paar oude munten in stopt, dan heb je het hele jaar door geen problemen met geld.

Aanbevolen: