Tekenen Voor Het 2020 Jaar Van De White Metal Rat

Inhoudsopgave:

Tekenen Voor Het 2020 Jaar Van De White Metal Rat
Tekenen Voor Het 2020 Jaar Van De White Metal Rat

Video: Tekenen Voor Het 2020 Jaar Van De White Metal Rat

Video: Tekenen Voor Het 2020 Jaar Van De White Metal Rat
Video: Year of the Metal Rat Horoscope 2020 for Dog and Pig 2024, April
Anonim

Veel mensen geloven nog steeds in verschillende tekens. Er zijn aparte voor het nieuwe jaar 2020. De rat houdt niet van risico's en overhaaste acties, hij is erg netjes en zuinig, plant zijn acties liever van tevoren. Voor de Rat zijn gemoedsrust, liefde en harmonie erg belangrijk. Ze staat klaar om iedereen te helpen echt gezinsgeluk te vinden.

Tekenen voor de bijeenkomst van 2020
Tekenen voor de bijeenkomst van 2020

Hoe bereid je je goed voor op het komende jaar, vind je welvaart, voorspoed en gezinsgeluk in 2020? Borden zullen vragen.

Tekenen voor financieel welzijn

Het belangrijkste dat u moet doen voor het begin van het nieuwe jaar 2020 is om uw huis of appartement goed voor te bereiden op het ontmoeten van de Rat. Het is belangrijk om van tevoren te beginnen met opruimen. Er is nog genoeg tijd om het hele appartement schoon te maken en schoon te maken, onnodige dingen, kapotte borden en afval op te ruimen, orde te scheppen in elke hoek van het appartement.

Het is erg belangrijk om de ramen te wassen, de vensterbanken schoon te maken. In het Oosten geloven ze dat een schoon raam geluk naar het huis trekt, helpt om het met energie te vullen en de geldstroom te verzekeren.

Om ervoor te zorgen dat er heel 2020 geld in het huis te vinden is, is het aan te raden om zoveel mogelijk versieringen van felrode, gouden en zilveren kleuren in het appartement op te hangen. Rood, goud en zilver speelgoed, klatergoud moet ook aan de boom worden gehangen. Hoewel de White Metal Rat de komende 2020 zal domineren, accepteert hij perfect rijke kleuren en geeft hij de voorkeur aan goud.

Als u zich houdt aan de aanbevelingen van Feng Shui-experts, moet de kerstboom in het zuidoosten worden geplaatst om geluk en geld naar het huis te trekken. Aan de kerstboom moet je verschillende munten hangen die in zilver of scharlaken papier zijn gewikkeld, evenals souvenirs of echte biljetten.

Er is nog een interessant teken om geld in te zamelen in de volgende 2020. Om dit te doen, moet je een aquarium met goudvissen kopen, dat financieel welzijn naar het huis zal trekken.

Om problemen met geld in 2020 te voorkomen, moet je een nieuw kussen kopen en er een paar munten onder leggen. En denk er voordat je naar bed gaat na over wat een geweldig leven in het nieuwe jaar zal zijn.

Op oudejaarsavond - precies om 12 uur 's ochtends - moet je een muntje in een glas champagne dopen en een wens doen. Wanneer de drank is gedronken, moet de munt eruit worden gehaald, in een klein rood zakje worden gedaan dat van tevoren is klaargemaakt en het hele jaar door bij u moet worden bewaard.

Om voor heel 2020 geen financiële problemen te kennen, kun je in december niet lenen. Als er een wens is om iemand van vrienden, familieleden en vrienden te helpen, is het beter om geld te doneren. En dan komen ze volgend jaar zeker terug.

Om ervoor te zorgen dat de portemonnee nooit leeg is, is het aan te raden om er op oudejaarsavond een kleine metalen muis in te doen. Een talisman als deze zal vooral goed werken in het Jaar van de Rat.

Tekenen voor het versterken en behouden van de gezondheid

Voor een uitstekende gezondheid in het nieuwe 2020 is het belangrijk om het huis te vullen met positieve energie. U kunt de hele maand december uw favoriete boeken lezen en goede nieuwjaarsfilms kijken, naar goede muziek luisteren en meer glimlachen.

Bij het bereiden van nieuwjaarsgerechten is het belangrijk om in een goed humeur te zijn, alles met plezier te doen en de beste momenten van het uitgaande jaar te onthouden.

Er is zo'n teken dat vrouwen tijdens de nieuwjaarsvieringen een heldere feestelijke sjaal over hun schouders moeten doen, een wens doen en deze uitdoen na de laatste slag van het klokkenspel. Zo ziet u er het hele jaar door aantrekkelijk uit en voorkomt u ziektes.

Op 31 december moet je beslist een douche nemen om alle problemen, zorgen en ziektes van jezelf af te wassen. Verkleed je dan in alles wat nieuw is, tot sieraden aan toe, en ontmoet het komende jaar in een goed humeur.

Aanbevolen: