Wie Is Een Bruiloftscoördinator?

Wie Is Een Bruiloftscoördinator?
Wie Is Een Bruiloftscoördinator?

Video: Wie Is Een Bruiloftscoördinator?

Video: Wie Is Een Bruiloftscoördinator?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Als dit je eerste bruiloft is, heb je hoogstwaarschijnlijk veel vragen in het voorbereidingsproces en kunnen er moeilijkheden ontstaan op de trouwdag zelf. Om deze problemen op te lossen is er een trouwcoördinator.

Bruiloft coördinator
Bruiloft coördinator

Je hebt waarschijnlijk de film gezien met Jennifer Lopez waarin ze optreedt als de bruiloftscoördinator. De service van deze specialist wordt steeds meer gevraagd bij bruiden. De coördinator legt haar presentatoren, decorateurs immers niet op, maar adviseert alleen zodat de bruid zelf de juiste keuze maakt. En hij is ook psycholoog, wat vooral belangrijk is.

Haar belangrijkste taak is om de trouwdag te helpen plannen, ervoor te zorgen dat alles op de dag zelf volgens plan verloopt, om snel te handelen in geval van onvoorziene situaties. In de regel vindt de bruiloft zelden op schema plaats, maar een goede coördinator zal er alles aan doen zodat de bruid en bruidegom de mislukkingen niet eens opmerken en gewoon van hun vakantie genieten.

De coördinator is de hele dag bij de bruid: van het ophalen tot het banket in het restaurant. De telefoons van de visagist, kapper, fotograaf, transportbedrijf worden aan hem overgedragen zodat hij aan de vooravond van het evenement nogmaals de aankomsttijd kan bevestigen. Hij arriveert in het restaurant voor de komst van de jongeren en zorgt ervoor dat de tafelschikking overeenkomt met het plan, alle gerechten, drankjes en een toonbankcocktail op tijd zijn, plaatst kaartjes met de namen van de gasten.

Tegelijkertijd blijft de coördinator op de bruiloft zelf onzichtbaar: hij flikkert niet in het frame en gaat natuurlijk niet naast je ouders aan de trouwtafel zitten.

Hoe kies je een coördinator uit verschillende voorstellen? Eerst moet je aandacht besteden aan zijn ervaring op dit gebied, foto's bekijken, recensies lezen. Zorg er dan voor dat je elkaar persoonlijk ontmoet, de aanwezigheid van wederzijdse sympathie is de sleutel tot succes.

De diensten van een coördinator zijn niet erg duur - ongeveer 7-8 duizend roebel voor de hele dag. Maar als je een heel groot aantal gasten hebt, heb je misschien twee coördinatoren nodig.

Aanbevolen: