Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Collega's?

Inhoudsopgave:

Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Collega's?
Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Collega's?

Video: Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Collega's?

Video: Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Collega's?
Video: Welke grassen zijn er? - WARENTUIN 2024, Mei
Anonim

April Fools 'Day heet April Fools' Day - zoals je wilt. Spelen met collega's, vrienden en familie op deze dag is een soort traditie geworden als bijvoorbeeld het doen van wensen op het nieuwe jaar. Op deze dag op het werk moet je op je hoede zijn om niet voor het aas van de rally te vallen en niet in de val te lopen, want soms zijn de grappen van collega's verwant aan "zware artillerie", of zelfs helemaal "onder de gordel"." Hiermee moet rekening worden gehouden wanneer u zelf uw collega's in de maling wilt nemen.

Welke grappen zijn geschikt voor collega's?
Welke grappen zijn geschikt voor collega's?

instructies:

Stap 1

Naughty Computer Mouse Deze grap kan worden gedaan in een kantoor waar computers tegenover elkaar staan (deze opstelling is vrij gebruikelijk). Het enige dat u hoeft te doen, is de muis van de ene computer naar de andere te schakelen en vice versa voordat uw collega's komen. Dan kunt u genieten van het effect van uw collega's die hun computer aanzetten en tegelijkertijd aan het werk gaan. De uitdrukkingen op hun gezichten kunnen je veel amuseren.

Stap 2

Naughty Computer Mouse 2Neem een plakband en plak deze over het oog van de optische muis. Verbijstering, milde psychose, roep om hulp - je kunt dit allemaal waarnemen van de eigenaar van de muis, die plotseling weigerde zijn functies uit te voeren, maar God weet wat. Je kunt ook vroeg naar je werk komen, voordat je collega's arriveren, in de instellingen van hun computers duiken en de muizen opnieuw configureren om linkshandig te zijn.

Stap 3

Van wie is het 100 dollar Je kunt het kantoor van collega's binnengaan en een verbaasde blik onder de tafel richten en een onschuldige vraag stellen: "Oh, iemand heeft 100 dollar laten vallen. Van wie is het? " Zorg ervoor dat iedereen zich onder de tafel haast! En je hoeft alleen maar te lachen en iedereen te feliciteren op 1 april.

Stap 4

Fun Box Neem een gewone doos en knip de onderkant eruit. Plaats het op de kast en vul het met confetti, en aan de kant die naar je collega's zal kijken, plak je het opschrift. Bijvoorbeeld "Compromitterend bewijs", "Porno", "X-Files" of, laten we zeggen, "Condooms" (gebruik je fantasie!). Enkele collega's zullen zeker geïnteresseerd zijn in de inhoud (gisteren was dit item er immers niet) en willen de doos uit de kast halen. Zal het overtrekken en … zal in de regen van confetti zijn! Het is leuk en niet beledigend.

Stap 5

Nog een Fun Box Neem een grote doos waar je moeilijk mee door de deur komt. Maak een spleet aan de bovenkant en maak een inscriptie op een van de zijkanten. Bijvoorbeeld: "Help geld in te zamelen voor geslachtsaanpassende operaties." Of “Niet genoeg voor Lexus. Help iedereen met wat ze kunnen." Kom met, beknibbel niet op de verbeelding! Neem dan de doos met het opschrift naar je toe. Je "loopt vast" aan de deur. En vraag een collega die naar je deur gaat om de verdomde doos vast te houden, anders belt de baas je dringend. Help je vriend om door de deur te wringen en weg te rennen. De inscriptie op de doos is voor iedereen zichtbaar! Iedereen lacht of giechelt, fluistert, en de arme kerel kan niet begrijpen wat er aan de hand is.

Stap 6

Eh, Klava, een onschuldige en grappige grap. Haal een paar lettertoetsen uit het toetsenbord van je collega en verwissel ze. Twee of drie is genoeg. Het verwijderen van de sleutels van hun gebruikelijke plaatsen is niet moeilijk, je hoeft ze alleen maar op te pakken met een liniaal of de punten van een administratieve schaar. Als een kameraad ziet dat het geen coherente tekst is die onder zijn hand vandaan komt, maar een abracadabra, verschijnt er een complexe uitdrukking op zijn gezicht. Misschien begint hij het toetsenbord op deze manier en dat rond te draaien, het te schudden en zelfs om de een of andere reden eronder te kijken …

Aanbevolen: