Welke Trouwjurk Is Geschikt Voor Een Slank Meisje?

Inhoudsopgave:

Welke Trouwjurk Is Geschikt Voor Een Slank Meisje?
Welke Trouwjurk Is Geschikt Voor Een Slank Meisje?

Video: Welke Trouwjurk Is Geschikt Voor Een Slank Meisje?

Video: Welke Trouwjurk Is Geschikt Voor Een Slank Meisje?
Video: Welke trouwjurk past bij jouw figuur? 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een belangrijke gebeurtenis in het leven van elk meisje. Op deze dag moet ze mooi en elegant zijn, zodat niet alleen de bruidegom, maar ook de gasten haar met bewondering aankijken. In veel opzichten zal haar uiterlijk afhangen van de juiste keuze van een trouwjurk. Het is noodzakelijk om het te kiezen rekening houdend met het cijfer.

trouwjurk voor slank meisje
trouwjurk voor slank meisje

Hoe kies je een trouwjurk voor een slank meisje?

De moderne bruiloftsindustrie presenteert bruiden een groot aantal modieuze jurken - recht en gezwollen, kort en lang, wijd en strak. Er zijn verschillende van de meest geschikte trouwjurkmodellen voor slanke meisjes.

Empire-stijl (of Griekse jurk). Hoge taille, zacht vloeiende rok, goed passend figuur, versierd met strikken, linten, korset inzetstukken taillelijn - de voordelen van dit model. Zo'n jurk is perfect voor slanke meisjes met een "rechthoekig" figuur, het kan, indien nodig, een afgeronde buik verbergen en de aandacht vestigen op de schouders en halslijn. Ideaal te combineren met alle schoenen, ook die met een heel klein hakje.

A-silhouet (of "Prinses"). Stijlvolle en zeer mooie trouwjurken van dit model zijn het meest romantische silhouet. Ze hebben een strak lijfje of lijfje en een trapeziumvormige rok, versierd met een verscheidenheid aan strikken, linten, ruches, ruches, enz. Visueel slank en mooie borsten verleidelijker maken. Het is echter beter om een jurk van deze stijl te weigeren voor meisjes met overmatig zwaarlijvige vormen, evenals voor meisjes met kleine borsten. Omdat een strak lijfje het visueel nog meer zal verminderen.

Baljurk. Model met aansluitend korset of lijfje en wijd uitlopende rok, versierd met ruches en ruches. In de regel heeft het een hoepelrok of petticoat. Deze jurk is perfect voor lange slanke meisjes.

"Zeemeermin" rok is een strakke jurk met een lage taille, een pluizige rok die vanaf de knieën reikt en een strak lijfje dat de aandacht vestigt op de halslijn. Het benadrukt perfect het figuur, past bij de eigenaren van ideale vormen en smalle heupen.

Korte bruidsmeisjesjurken hebben veel voordelen ten opzichte van lange. Ze zijn comfortabeler, het is er niet heet in, het is veel gemakkelijker om ze in hun oorspronkelijke vorm te houden. Na de vakantie kan een korte jurk gedragen worden op elk feest of gala-evenement. Het zorgt er ook voor dat de bruid er sexyer en aantrekkelijker uitziet.

Ook kunnen slanke meisjes kiezen voor nauwsluitende, rechte en ronde modellen.

Waar koop je een jurk voor een slanke bruid?

Tegenwoordig worden trouwjurken voor dunne meisjes verkocht in veel bruidssalons die zowel direct (offline) als via internet werken. Door de winkels te bezoeken, vindt u altijd het model dat bij u past.

Aanbevolen: