Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Vrienden?

Inhoudsopgave:

Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Vrienden?
Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Vrienden?

Video: Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Vrienden?

Video: Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Vrienden?
Video: 15 BESTE GRAPPEN VOOR JE VRIENDEN 2024, April
Anonim

Vrienden zijn, in tegenstelling tot gewone kennissen en vreemden, enigszins op dezelfde golflengte op jou afgestemd. Je hebt waarschijnlijk gemeenschappelijke interesses, een vergelijkbaar wereldbeeld. Het is met vrienden die je het meest intiem kunt delen. En als ze ook een goed gevoel voor humor, liefde en grappen hebben, dan zijn een goed humeur en een interessant tijdverdrijf gegarandeerd voor jou. Je kunt veel praktische grappen en grappen bedenken.

Welke grappen zijn geschikt voor vrienden?
Welke grappen zijn geschikt voor vrienden?

instructies:

Stap 1

Een grap in verband met "televisie" kan grappig en gedenkwaardig zijn voor een vriend. Om dit te doen, moet je onderhandelen met een bekende fotograaf of videograaf en ook iemand vragen om de rol van regisseur te spelen. De "regisseur" komt naar je vriend toe en biedt aan om een casting door te geven voor het filmen in een soort programma. De fotograaf maakt foto's. En na enige tijd ontmoet de "directeur" je vriend opnieuw en zegt dat hij de selectie heeft doorstaan en biedt hem een lijst met vragen aan (ze moeten interessant zijn, met een dubbele betekenis). Uw bedrijf legt dit allemaal vast op video. Over een paar dagen kunnen jullie allemaal samenkomen in een café en de schijf aan een vriend geven. Als deelname aan een tv-show geen 'ster'-wens van een vriend was, dan zal hij je grap waarderen.

Stap 2

Het is al lang bekend, maar nog steeds populair zijn de grappen die worden geassocieerd met het uiterlijk van een kameraad. Als hij niet erg oplettend is, kan hij een paar uur lopen met een voorwerp (bijvoorbeeld een vrouwenbroche) aan de achterkant van een trui of jas.

Stap 3

In het gezelschap van vrienden kun je samen iemand spelen. Wrijf een paar verbrande lucifers of papier in je handen. Natuurlijk laat je je handen niet zien aan het “slachtoffer”. Een van de vrienden vraagt de "subject" om de truc te laten zien. En je stelt voor dat hij zijn ogen sluit om de voorbereiding niet te bespioneren. En terloops zijn ogen sluiten … De truc kan succesvol zijn of niet - het maakt niet uit. Het belangrijkste zijn de zwarte jukbeenderen van een kameraad.

Stap 4

Een simpele, maar niet helemaal "handige" grap kan gespeeld worden met een vriend op weg naar de bus of trolleybus. Je loopt te laat en natuurlijk ben je aan het rennen. Op dit moment loop je een beetje achter en roep je iets als "Geef me terug, klootzak, portemonnee", enz. Zeker, geïnteresseerde blikken, geklonken op je paar, en de verlegenheid van een vriend wachten op je.

Stap 5

Een onschuldige maar gedenkwaardige grap is een felicitatiebrief. Het zal goed ontvangen worden, bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje of ter ere van een of andere vakantie. Pak een ansichtkaart, bedenk een interessante tekst, typ deze op een computer en print hem vervolgens op een printer op een ansichtkaart. Teken in ieder geval in de naam van de president of een ander opmerkelijk persoon.

Stap 6

Heel wat grappen zijn gerelateerd aan computers. Een veel voorkomende en snel uitgevoerde grap is een klein stukje plakband aan de onderkant of een muisring. Of een meer "geavanceerde" grap - een vast scherm. Open hiervoor een bestand op het bureaublad, maar niet op volledig scherm. Vervolgens kopieer je het schermbeeld met de functie “print screen”, verwerk je het in het standaard programma “Paint” en sla je het op. Maak vervolgens de resulterende afbeelding als bureaubladafbeelding. De vriend zal natuurlijk proberen het zogenaamd geopende bestand te sluiten en besluiten dat de computer is vastgelopen. Opnieuw opstarten levert ook niets op. Een paar leuke minuten zijn gegarandeerd, maar probeer onderweg geen echt belangrijk bestand te beschadigen.

Stap 7

Onthoud dat een grap en een grap alleen als succesvol kunnen worden beschouwd als beide kanten lachen: zowel degene die ze heeft uitgevonden als degene die het onvrijwillige object van grappen bleek te zijn. En daarvoor moeten ze grappig zijn, maar niet aanstootgevend of aanstootgevend. Lach om je gezondheid!

Aanbevolen: