Welke Kaarsen Zijn Geschikt Voor Halloween

Inhoudsopgave:

Welke Kaarsen Zijn Geschikt Voor Halloween
Welke Kaarsen Zijn Geschikt Voor Halloween

Video: Welke Kaarsen Zijn Geschikt Voor Halloween

Video: Welke Kaarsen Zijn Geschikt Voor Halloween
Video: HALLOWEEN OUTFITS van WISH uittesten! 2024, April
Anonim

Feestelijke Halloween-nacht wordt beschouwd als de donkerste en meest vreselijk leuke van alle avonden van het jaar. Volgens de traditie is het noodzakelijk dat er van zonsondergang tot zonsopgang minstens één bron van levend licht in huis moet zijn. Kaarsen zijn een essentieel kenmerk van de herfstvakantie. Hun gloed zal helpen om de nodige setting en sfeer te creëren. Welke kaarsen zijn het meest relevant op Halloween?

Welke kaarsen zijn geschikt voor Halloween
Welke kaarsen zijn geschikt voor Halloween

Er zijn geen zeer strikte regels die moeten worden gevolgd bij het kiezen van kaarsen voor Halloween. Op deze feestavond kunnen de meest gewone kaarsen in huis branden: van de gebruikelijke grootte, typische vorm. Je kunt ook de voorkeur geven aan thematische kaarsen, bijvoorbeeld in de vorm van schedels, spoken en vleermuizen. Maar er zijn twee punten waar u op moet letten. Ten eerste is de kleur van de kaars belangrijk. Elke tint symboliseert iets anders. Ten tweede, als u geurkaarsen in huis wilt gebruiken, moet u het meest geschikte aroma kiezen dat overeenkomt met de herfstvakantie.

Halloween geurkaarsen

Het gebruik van geurkaarsen om Halloween te vieren kan een unieke sfeer in het appartement creëren. Vul alle kamers met specifieke herfstfeestgeuren.

Van de geuren voor deze feestdag verdient het de meeste voorkeur om de volgende opties te gebruiken:

  1. appels;
  2. granaten;
  3. noten;
  4. kaneel;
  5. koffie;
  6. wierook;
  7. verstandig;
  8. alsem;
  9. aroma's van naaldbomen;
  10. scherp-zoete mengsels van verschillende geuren;
  11. specerijen en specerijen;
  12. gemengde bosaroma's;
  13. sinaasappel met bergamot;
  14. Lieve schat.

Daarnaast kunt u speciale waskaarsen gebruiken. Ze zijn meestal gevuld met gedroogde bloemen en kruiden. Dergelijke producten stralen een vrij sterke kruidengeur uit, branden snel op, maar het aroma ervan blijft lang in de lucht hangen.

Welke kleur kaarsen kies je voor Halloween?

De kleur van de was of paraffine, de gel waaruit de kaarsen zijn gemaakt, speelt een belangrijke rol. Vanuit een magisch oogpunt heeft elke tint een specifieke betekenis en wordt ze voor specifieke doeleinden gebruikt.

Voor een feestelijke avond zijn de volgende kleuren geschikt:

  • het zwart;
  • rood;
  • groen;
  • geel;
  • bruin.

Wat betekenen de genoemde kleuren? Zwart - reinigt van negativiteit, verwijdert alles wat onnodig is in het leven, geeft energie en helpt weerstand te bieden aan moeilijkheden, ziekten. Rood - voegt kracht en energie toe, helpt de gewenste doelen te bereiken, versterkt de beschermende barrière tegen negativiteit en slechte invloeden van buitenaf. Groen - trekt geluk, succes en geld aan. Geel - helpt bij het bereiken van financiële stabiliteit, bevordert de ontwikkeling van aandacht, concentratie. Bruin - brengt harmonie in huis, helpt bij het oplossen van verschillende huishoudelijke problemen en heeft een gunstig effect op de gezondheid van huisdieren.

Deze tinten zouden de overhand moeten hebben onder Halloween-kaarsen. Het is echter helemaal niet verboden om andere kleuren te gebruiken. Van tevoren wordt alleen aanbevolen om hun betekenis zorgvuldig te bestuderen.

Aanbevolen: