Welke Outfits Zijn Geschikt Om 2020 Te Ontmoeten Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Inhoudsopgave:

Welke Outfits Zijn Geschikt Om 2020 Te Ontmoeten Volgens De Tekens Van De Dierenriem
Welke Outfits Zijn Geschikt Om 2020 Te Ontmoeten Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Video: Welke Outfits Zijn Geschikt Om 2020 Te Ontmoeten Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Video: Welke Outfits Zijn Geschikt Om 2020 Te Ontmoeten Volgens De Tekens Van De Dierenriem
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, Maart
Anonim

Het symbool van de komende 2020 is de White Metal Rat. Om haar aandacht te trekken, moet je het nieuwe jaar volledig bewapend vieren. Dit geldt vooral voor outfits en feestelijke gerechten. Het is beter om je op oudejaarsavond voor te bereiden, want de Rat houdt van een grondige aanpak van elk bedrijf.

Hoe 2020 te vieren
Hoe 2020 te vieren

Welke outfits zijn geschikt voor het komende nieuwe jaar 2020? En wat is de beste manier om je voor te bereiden op de ontmoeting met de White Metal Rat?

Welke afbeelding om te kiezen voor het ontmoeten van het nieuwe jaar

Kleding voor volgend jaar is belangrijk in alles wat nieuw, licht en elegant is. Jurken en pakken mogen niet te fel en pakkend zijn, maar je moet rode, gouden en zilveren kleuren niet uitsluiten.

De voorkeur moet worden gegeven aan natuurlijke stoffen en make-up die de natuurlijke schoonheid versterken. Het is beter om van tevoren te beginnen met de voorbereiding op het jaar van de White Metal Rat, omdat dit dier niet van haast houdt en de voorkeur geeft aan een grondige aanpak van elk bedrijf.

Veel astrologen beweren dat het komende jaar niet gemakkelijk zal zijn, dus het is belangrijk om je niet voor te bereiden op de komst van de Rat in de laatste dagen van het uitgaande jaar. Je kunt vandaag al beginnen met het uitzoeken van een mooie outfit voor het nieuwe jaar.

Aanbevelingen voor de tekens van de dierenriem

Ram en Leeuw worden geadviseerd om het komende jaar in het rood te vieren, wat zeer geschikt is voor de vertegenwoordigers van deze sterrenbeelden. De jurk kan met een grote halslijn zijn, een open rug is ook welkom. Dit zal de vrouwelijkheid en seksualiteit van Ram en Leeuwen benadrukken. Het is beter om schoenen met een zilveren tint te kiezen en een transparante sjaal moet het beeld aanvullen. Oud en nieuw vier je in een losvallend broekpak van lichtgewicht stoffen. De kleur van kleding kan variëren van scharlaken tot perzik.

Voor Taurus zijn turquoise of donkerblauwe kleuren geschikt. Schoenen moeten hoge hakken hebben. Kleuren: grijs, zilver of blauw. Het wordt aanbevolen om natuurlijke, lichte en losse stoffen te kiezen.

Tweelingen en Kreeft worden geadviseerd om het nieuwe jaar 2020 te vieren in een formeel pak of in een jurk met koude kleuren. De outfit moet worden aangevuld met zilveren sieraden of zachte sieraden. Kreeften kunnen een losse broekset passen door ze te matchen met een bijpassende doorschijnende sjaal.

Voor Maagden is het raadzaam om kleding te kiezen in de kleur van melkchocolade, die er niet provocerend uit mag zien. Daarom moet men stilstaan bij de klassiekers of retrostijl.

De weegschaal ziet er geweldig uit in grijze of zwarte kleding, aangevuld met strass-steentjes, zilveren sieraden of kostuumjuwelen. Make-up moet niet te flitsend zijn, maar zeer aantrekkelijk.

Het is belangrijk voor Schorpioenen om een outfit te kiezen waarin ze zich comfortabel en comfortabel voelen. De kleurkeuze is afhankelijk van leeftijd, vorm en persoonlijke voorkeur. Het kunnen oranje of rode jurken zijn, donkere broekpakken. Er mogen niet veel sieraden zijn, alleen een ketting of een kleine handtas met een metalen handvat.

Voor Boogschutter is de keuze rijk. Je kunt dragen wat je hartje begeert, waarin je gezelligheid en comfort voelt. Het belangrijkste is om zilver niet te vergeten: kettingen, armbanden, ringen en oorbellen zullen een geweldige aanvulling zijn op je look.

Jonge Steenbokken kunnen vrij lichte kleding kiezen, niet per se monochroom. Maar oudere vrouwen zouden een perzikkleurige of roze outfit moeten kiezen.

Watermannen kunnen experimenteren en hun imago volledig veranderen. Heldere vertegenwoordigers van dit teken kunnen proberen om voor het nieuwe jaar 2020 geen pakkend broekpak of een grijze jurk te dragen. En voor degenen die bang waren om op te vallen, probeer heldere outfits. Decoraties met natuursteen zullen als toevoeging dienen.

Het is belangrijk voor Vissen om vrouwelijkheid en lichtheid te behouden. De kleur is bij voorkeur wit of roze. Van sieraden zijn zilveren kettingen, armbanden en ringen geschikt.

Aanbevolen: