Hoe Het Nieuwe 2018-jaar Van De Hond Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Hoe Het Nieuwe 2018-jaar Van De Hond Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem
Hoe Het Nieuwe 2018-jaar Van De Hond Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Video: Hoe Het Nieuwe 2018-jaar Van De Hond Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Video: Hoe Het Nieuwe 2018-jaar Van De Hond Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem
Video: Golvende Dierenriem 2024, April
Anonim

Iedereen bereidt zich van tevoren voor op het nieuwe jaar, en dit is niet verwonderlijk, want het is niet alleen nodig om geschenken voor familieleden en vrienden voor te bereiden, het huis te versieren, na te denken over de nieuwjaarstafel, maar ook een outfit voor jezelf te kopen voor deze lange- verwachte gebeurtenis.

Hoe het nieuwe 2018-jaar van de hond te vieren volgens de tekens van de dierenriem
Hoe het nieuwe 2018-jaar van de hond te vieren volgens de tekens van de dierenriem

Dus 2018 is het jaar van de gele hond, en daarom is het raadzaam om, om de patroonheilige van het jaar niet te beledigen, een gele jurk te kiezen als outfit voor de vakantie. Zoals u weet, is geel echter een grillige kleur en staat het niet bij iedereen, dus niet elk meisje / vrouw wil een jurk of pak van zo'n felle kleur aantrekken. Wat te doen in dit geval? Kies voor een set in klassiek grijs, zwart, bruin, wit of beige. Liefhebbers van helderdere, maar niet uitdagende tinten moeten de outfits van hemelsblauwe of lichtgroene tinten eens nader bekijken. Een belangrijke voorwaarde bij het opstellen van een afbeelding: als het kledingstuk geel is, is het beter om discrete modellen schoenen en tassen als accessoires te kiezen, maar als het in de klassieker is - dan is het iets helderder, en het is wenselijk dat een van deze toevoegingen geel zijn.

We hebben de voorkeurskleuren van outfits voor het nieuwe jaar 2018 uitgezocht, laten we het nu hebben over de meest geschikte stijlen van jurken en sets voor de viering, laten we de afbeeldingen analyseren voor elk teken van de dierenriem.

Ram

Romantische en sensuele Ram zou eens een kijkje moeten nemen bij lichte jurken en tot de grond lopende rokken van natuurlijke stoffen, losse blouses. U kunt het beeld aanvullen met helderdere accessoires, bijvoorbeeld producten in wijnkleur. Het is beter om goud als sieraad te kiezen.

kalf

Voor een sierlijke en verfijnde Taurus is het beter om een vrij gesneden mini- of midi-jurk als hoofdoutfit te kiezen. De voorkeurssneden zijn trapeziumvormig of asymmetrisch. De huidige kleuren zijn blauw en groen. Geschikte sieraden zijn massieve kostuumjuwelen.

Tweelingen

Om het nieuwe jaar 2018 te vieren, kan Gemini zich beter kleden in een klassiek bruin, grijs of bordeauxrood broekpak. De set ziet er niet streng uit als deze wordt verdund met nuances in de vorm van een kleine leren clutch, evenals haarspelden en kralen gemaakt van barnsteen of hout.

Kanker

Aandacht-liefhebbende kankers kunnen zich kleden in een gele, gouden, terracotta jumpsuit gemaakt van vloeiende stof. Modellen met een open rug of blote schouder laten geen enkel meisje achter zonder bewonderende blikken. Wat betreft accessoires, hier is het misschien duidelijk dat de klassieker de voorkeur heeft.

een leeuw

Het beeld van "Leeuwinnen" op oudejaarsavond moet luxe en rijkdom "ademen". Avondjurken gemaakt van velours, zijde en satijn met een strakke snit of zeemeerminstijl zullen helpen om dit te bereiken.

Maagd

Om het komende jaar succesvol te laten zijn, kunnen vrouwelijke maagden de vakantie beter in een lichte outfit doorbrengen (beige, wit, grijs-wit, enz.). Welnu, zodat de afbeelding er niet saai uitziet, is het beter om een kleding met een twist te kiezen, bijvoorbeeld als een schedejurk wordt gekozen, dan moet deze een kanten rand hebben.

Weegschaal

Voor het nieuwe jaar zou het voor Weegschaal niet overbodig zijn om een avondjurk met een bontrand te kopen, of een elegante bontstola / cape te kopen. Elke afbeelding, aangevuld met zo'n helder element, zal alleen maar profiteren. De enige voorwaarde is dat het bontproduct in harmonie moet zijn met de hoofdoutfit.

Schorpioen

Doelgerichte Schorpioenen om het nieuwe jaar te vieren, is niet verboden om een sexy outfit aan te trekken - een nauwsluitende mini-jurk, een jurk tot op de grond met een open rug of een hoge split die een been onthult. De voorkeurskleuren zijn zwart en bordeaux.

Boogschutter

Boogschutter moet een heldere outfit kiezen voor de nieuwjaarsviering. Het symbool van het komende jaar zal zeker verliefd worden op jurken van linnen of marinekatoen. Een duet bestaande uit een armband, een ring en een hanger, waarvan de hoofdsteen een smaragd is, zal helpen om de look af te maken.

Steenbok

Het is beter voor Steenbokken om oudejaarsavond te ontmoeten in een lichte romantische jurk met een wijde rok. Een effen outfit is niet de beste optie, het beeld ziet er veel frisser uit als je een licht gewaad neemt met een abstracte print als basis.

Waterman

Liefde voor schokkende Waterman op oudejaarsavond is beter af en kies een discrete set voor het feest, bestaande uit een top en een rok. De huidige kleuren zijn zand, perzik en lila. Oorbellen en kettingen / kralen gemaakt van natuursteen zullen helpen om de look aan te vullen.

Vis

Vissen voor het nieuwe jaar 2018 kan worden bekeken in prachtige koffiekleurige of chocoladekleurige jurken. Verdun zo'n donker beeld met heldere accessoires, bijvoorbeeld oranje.

Aanbevolen: