Hoe Het Nieuwe Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem
Hoe Het Nieuwe Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Video: Hoe Het Nieuwe Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem

Video: Hoe Het Nieuwe Te Vieren Volgens De Tekens Van De Dierenriem
Video: Astrologie voor iedereen deel 1: Tekens van de dierenriem 2024, Maart
Anonim

Het nieuwe 2016-jaar komt eraan - het jaar van de Vuuraap. Dit is een helder, speels, intelligent en volledig onvoorspelbaar dier. Veel mensen vragen zich tegenwoordig al af hoe ze het nieuwe 2016-jaar kunnen vieren volgens de tekens van de dierenriem om het symbool van het jaar te plezieren.

Hoe het nieuwe 2016-jaar te vieren volgens de tekens van de dierenriem
Hoe het nieuwe 2016-jaar te vieren volgens de tekens van de dierenriem

instructies:

Stap 1

Allereerst is het de moeite waard om de zakelijke kledingstijl te verlaten, omdat de Fire Monkey niet van gemeenplaatsen en moedeloosheid houdt. Het positieve, geluk en enthousiasme van dit dier moet worden overgebracht door zijn uiterlijk, enthousiaste blikken aantrekken.

Stap 2

De aap stelt niet al te veel eisen aan stijl en kleine details, dus de nadruk moet vooral liggen op felle kleuren, vloeiende stoffen en glans. De hoofdkleuren die geschikt zijn voor de bijeenkomst van 2016 zijn rood, oranje, goud, aangezien het symbool van het volgende jaar direct gerelateerd is aan vuur.

Stap 3

Een scharlaken of koraalrode jurk is perfect voor een vrouw om feest te vieren. Thuis zal het comfortabeler zijn in een korte jurk, van mini tot knie, en bij avondevenementen zullen lichte satijnen of chiffonmodellen tot aan de enkel er prachtig uitzien.

Beeld
Beeld

Stap 4

Hoewel rood voor bijna elke vrouw geschikt is vanwege het enorme palet aan tinten, moet je er niet bij stilstaan. Als het op andere dagen niet mogelijk was om een heldere citroen- of jurk geborduurd met gouden strass-steentjes te dragen, dan is New 2016 het moment om te experimenteren en je te onderscheiden van de rest. In kleding kunnen ook groene en blauwe kleuren van verzadigde tinten aanwezig zijn. Paars, granaatappel, roodbruine tinten zijn geschikt.

Beeld
Beeld

Stap 5

Maar outfits in zwart en donkerblauw in de nacht van de bijeenkomst van het jaar van de Vuuraap zijn waarschijnlijk niet geschikt. Ongeacht de keuze van de kleur van de outfit waarin je het nieuwe 2016 moet vieren, er moet aan worden herinnerd dat de stijl de waardigheid van de figuur moet benadrukken en de gebreken moet verbergen.

Stap 6

Als we het hebben over schoenen die geschikt zijn om het nieuwe jaar te vieren, kan worden opgemerkt dat de keuze hier vrij groot is. Zowel klassieke pumps als enkellaarsjes en sandalen zijn geschikt. Omdat de Monkey van alles houdt dat helder en sprankelend is, kun je bij het kiezen van een niet-glanzende jurk je look compleet maken met felle schoenen met pailletten en accessoires met veel stenen.

Beeld
Beeld

Stap 7

Als je niet weet hoe je het nieuwe 2016-jaar voor een man moet vieren, moet je onthouden over de algemene kenmerken van het kiezen van een kleur voor het vieren van het jaar van de Vuuraap. Een rood shirt maakt de look aantrekkelijk voor zowel vrouwen als het symbool van het jaar. Als een model met een andere kleur wordt gekozen, is het raadzaam om het aan te vullen met een helder accessoire - een stropdas of vlinderdas.

Beeld
Beeld

Stap 8

Om het komende jaar van de Vuuraap zeker gelukkig te maken, moet men rekening houden met de eigenaardigheden van wat moet worden gedragen volgens de tekens van de dierenriem om het nieuwe 2016 te ontmoeten.

- Ram is bij uitstek geschikt voor zijden producten met heldere tinten van vurige kleuren, die het karakter van hun eigenaars benadrukken.

- Stier kan het beeld aanvullen met accessoires die feller zijn dan kleding, bijvoorbeeld grote goudkleurige oorbellen.

- Als Gemini kiest voor glanzende armbanden om het nieuwe jaar te vieren, is het aan te raden om ze aan te vullen met een paar, met dezelfde of vergelijkbare accessoires aan beide handen.

- Kankers worden aanbevolen om mysterie aan de afbeelding toe te voegen, bijvoorbeeld door een masker of een hoed te dragen met een gaas dat de helft van het gezicht verbergt.

- Leo, als de koning van de dieren, mag zijn haar versieren met een kroon of diadeem, omdat hij door zijn positie zelfs in het jaar van de aap de hoofdrol kan spelen.

- Maagden moeten zich onderdompelen in de sfeer van romantiek door een lange jurk van chiffon of kant te kiezen.

- Om Libra het komende jaar met succes door te brengen, moet je een beetje luxe aan de outfit toevoegen en deze aanvullen met bontinzetstukken.

- Voor Schorpioenen zijn openhartige jurken met een open rug of een diepe halslijn, minirokken, doorschijnende blouses geschikt.

- Boogschutter is beter om een eenvoudigere outfit te kiezen, zonder pretentieuze versieringen, maar altijd in een felle kleur.

- Steenbokken kunnen een broek dragen, maar altijd van soepelvallende stoffen die niet om hun benen passen.

- Voor Watermannen zijn stoffen met pailletten, lurex, pailletten geschikt.

- De vis moet zich concentreren op het kapsel en het versieren met een enorme haarspeld of tiara.

Ongeacht waarin elk van de sterrenbeelden het nieuwe 2016 zal vieren, de Vuuraap zou het komende jaar veel interessante en opwindende momenten moeten brengen. Om het jaar succesvol te laten zijn, moet je minder aandacht besteden aan de kleine dingen, positief en energiek zijn, zoals zijn minnares.

Aanbevolen: