Hoe Organiseer Je Een Countryfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Countryfeest?
Hoe Organiseer Je Een Countryfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Countryfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Countryfeest?
Video: The Big Country Dance | Gardaland Plus 2024, Maart
Anonim

Een vakantie in landelijke stijl zal alle fans van de romantiek en de gevaren van het cowboyleven aanspreken. Een feest met een dergelijk thema is geschikt voor elk feest, omdat mannen het beeld van onstuimige cowboys leuk zullen vinden en vrouwen de rol van hun even hete en charmante metgezellen.

Hoe organiseer je een countryfeest?
Hoe organiseer je een countryfeest?

Noodzakelijk

  • - pakken;
  • - prijzen;
  • - Landschap;
  • - muziek.

instructies:

Stap 1

Als je eenmaal hebt besloten om een feest in landelijke stijl te organiseren, kijk dan eens naar de stijl. Dit zal je helpen om de sfeer van het tijdperk van de verovering van Amerika nauwkeuriger na te bootsen. Lees aanvullende literatuur, bekijk films over het leven van de eerste kolonisten in dit land. Probeer uit de ontvangen informatie de karakteristieke elementen (stijl van kleding, muziek, decoratie van kamers, enz.), interessante gebruiken, tradities te selecteren en deze vervolgens te gebruiken bij het organiseren van een vakantie.

Stap 2

Schrijf een scriptie. Verdeel de rollen: laat cowboys, indianen, rovers elkaar 's avonds ontmoeten, maar er moeten zeker vertegenwoordigers van de wet zijn. Laat de rollen van de sheriff en zijn assistent over aan de gastheren van uw evenement. Verstuur uitnodigingen, waarin de gekozen afbeelding voor de gast wordt aangegeven en waarschuw voor de aanwezigheid van een dresscode.

Stap 3

Entourage is belangrijk. Versier de kamer daarom volgens de gekozen stijl. Denk aan de setting van een ranch, een oude Amerikaanse hut of een saloon. Versier de kamer indien mogelijk met hooi, hout, dek de tafel af met een geruit tafelkleed, plaats een coyotehuid op de muur (je kunt deze vervangen door de huid van een ander dier), enz. Maar onthoud, alles moet eenvoudig en no-nonsense zijn.

Stap 4

Kies voor muziek in landelijke stijl: opruiende rock-'n-roll, jazz, cowboyballads. Maak themaspellen en wedstrijden. Bijvoorbeeld een wedstrijd om nauwkeurigheid: darts gooien, lasso gooien, etc. Voer een wedstrijd uit voor de beste prestatie van Cancan, een "duel" op revolvers, bepaal de beste "rijder" op ballonnen, enz. Als er veel zijn uitgenodigd, verdeel ze dan in teams: cowboys spelen tegen rovers of indianen. Kies als prijzen speelgoedwapens, schijven met films over de verovering van Amerika, tabak, enz.

Aanbevolen: