Hoe Iedereen Te Feliciteren Op 8 Maart En Niet Failliet Gaan?

Inhoudsopgave:

Hoe Iedereen Te Feliciteren Op 8 Maart En Niet Failliet Gaan?
Hoe Iedereen Te Feliciteren Op 8 Maart En Niet Failliet Gaan?

Video: Hoe Iedereen Te Feliciteren Op 8 Maart En Niet Failliet Gaan?

Video: Hoe Iedereen Te Feliciteren Op 8 Maart En Niet Failliet Gaan?
Video: Bitcoin breekt door 50.000 dollar: beste asset van 2021 | BTC nieuws vandaag | #508 2024, Mei
Anonim

Voor de vakantie van 8 maart heeft elke zichzelf respecterende man problemen en problemen. De jonge man staat voor de vraag: wat te geven aan de vrouwen om hem heen, als het budget beperkt is. Inderdaad, hoe kun je de eerlijke seks niet bedriegen met een geschenk en niet failliet gaan?

Hoe iedereen te feliciteren op 8 maart en niet failliet gaan
Hoe iedereen te feliciteren op 8 maart en niet failliet gaan

instructies:

Stap 1

Stel het kopen van geschenken niet uit tot de allerlaatste dag, dat wil zeggen op 7 maart. Ten eerste kan het zijn dat je door drukte simpelweg niet op tijd bent. Ten tweede zal er in de winkels drukte en bedrijvigheid heersen (aangezien veel mannen zich helaas niet aan deze wijze regel houden). Ten derde dicteren marktrelaties hun eigen wetten, en hoe dichter bij de vakantie, hoe hoger de kosten van letterlijk alles: van bloemen tot cadeausets van cosmetica en parfums. Dat wil zeggen, in plaats van redelijke besparingen, zult u waarschijnlijk eindigen met te hoge uitgaven, en zelfs met een groot gedoe op de koop toe.

Stap 2

Als je je niet beperkt tot letterlijk drie of vier geschenken voor de dames die het dichtst bij je staan, zorg er dan voor dat je een lijst maakt van degenen die je wilt feliciteren. Schrijf naast elke naam het bedrag dat je denkt te kunnen besteden aan het cadeau. Dit zal u helpen een schatting te maken van het totale niveau van de verwachte kosten. Zet dit bedrag daarom van tevoren opzij en probeer het niet aan te raken.

Stap 3

Het is beter om geschenken aan collega's 'in een gezamenlijke inspanning' te geven, dat wil zeggen, wanneer alle mannen van de organisatie een vooraf bepaald bedrag verzamelen en ofwel voor vrouwen zoiets als een kleine zakelijke bijeenkomst regelen, of boeketten bloemen en souvenirs kopen. In de regel is de bijdrage per persoon niet zo groot (behalve in gevallen waarin er twee of drie mannen zijn voor veel vrouwen, zoals bijvoorbeeld op scholen).

Stap 4

Als je grote financiële problemen hebt, dan kun je je beperken tot een standaardset: de dichtstbijzijnde vrouwen - volgens een boeket bloemen (zelfs als het een bescheiden takje mimosa of tulpen is) en een klein doosje chocolaatjes (in extreme koffers, een chocoladereep), en alle anderen - volgens een mooie ansichtkaart met een ontroerend opschrift gefeliciteerd. Uiteindelijk gaat het niet om de prijs van het geschenk, maar om het gevoel waarmee het wordt aangeboden. Zoals het spreekwoord zegt: "Een geschenk is niet dierbaar, maar liefde is dierbaar."

Aanbevolen: