Hoe Vier Je 8 Maart Niet

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 8 Maart Niet
Hoe Vier Je 8 Maart Niet

Video: Hoe Vier Je 8 Maart Niet

Video: Hoe Vier Je 8 Maart Niet
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, April
Anonim

Zwakke, mooie wezens gedragen zich misschien niet op de beste manier en zijn te veeleisend en wispelturig op 8 maart, dus de mannen die zulke "exemplaren" hebben gekregen, zijn bang voor vrouwendag. Ze zoeken een reden om 8 maart niet te vieren. Anderen begrijpen deze feestdag en de betekenis ervan gewoon niet, en ze willen niet in een ongemakkelijke situatie komen en de geleerde zinnen uit zichzelf persen.

Hoe vier je 8 maart niet
Hoe vier je 8 maart niet

Het is nodig

  • - elke dag geschenken;
  • - binnenbloem.

instructies:

Stap 1

Je moet je familieleden en geliefde dames niet feliciteren met het feit dat ze vrouwen zijn. Het is een beetje grappig en onbegrijpelijk. Daarom voelen mannen zich op deze dag ongemakkelijk, ze moeten hun gevoelens uiten op een manier die voor hen ongebruikelijk is. Als je warme woorden uitspreekt, zeg ze dan specifiek tegen deze vrouw, bedank haar voor haar tederheid en genegenheid, zodat ze niet als een formele tekst klinken.

Stap 2

Breng elke dag geschenken voor uw dierbaren, feliciteer ze elke ochtend, want uw gevoelens zijn niet afhankelijk van officiële feestdagen. Het is niet nodig om uw vrouwen snijbloemen te geven - dit is een volkomen onpraktisch geschenk dat ze binnen een paar dagen zullen weggooien. Koop een levende kamerbloem in een mooie keramieken pot. Als je de plant die je in de etalage van de bloemenwinkel zag, leuk vond, neem hem dan mee naar huis, je hoeft niet te wachten tot 8 maart.

Stap 3

Zorg ervoor dat je vrouwen constant omringd zijn door zorg en aandacht, liefde en tederheid. Dan zullen ze de "vrouwen" dag van de kalender vergeten, met zo'n man is elke dag een feestdag.

Stap 4

Waarom 8 maart vieren met dienstreizen naar de schoonmoeder? Feliciteer haar met de komst van de lente en geef haar iets nuttigs, zoals een set potten. Het is onwaarschijnlijk dat een kaart met een boeket op Internationale Vrouwendag op elk moment belangrijker voor haar zal zijn dan de aandacht van familieleden.

Stap 5

Als je niet in de stemming bent om het op deze dag te vieren, verplaats dan alle evenementen naar een ander tijdstip dat jou uitkomt. Ontwerp uw feestdagen en markeer ze op de kalender. Inderdaad, om geluk en vreugde te voelen, heb je alleen mensen in de buurt nodig die je ideeën delen en je begrijpen.

Stap 6

Ontsnap aan de feestelijke drukte van de stad naar de datsja met je vrouw, hou van elkaar bij de hete kachel en ontspan in de natuur en ziel. Misschien wordt deze dag wel de beste van een reeks onopvallende vieringen op 8 maart van voorgaande jaren.

Aanbevolen: