Wat Niet Te Geven Op 8 Maart

Inhoudsopgave:

Wat Niet Te Geven Op 8 Maart
Wat Niet Te Geven Op 8 Maart

Video: Wat Niet Te Geven Op 8 Maart

Video: Wat Niet Te Geven Op 8 Maart
Video: Doe het zelf Moederdagcadeau Gnome 2024, Maart
Anonim

Aan de vooravond van de voorjaarsvakantie denken veel mannen na over hoe ze mooie vrouwen kunnen plezieren. Presenteer een banaal duet - bloemen plus snoep, of kies je voor iets originelers? Ondanks de wijdverbreide overtuiging dat aandacht niet belangrijk is, maar geen geschenk, is er nog steeds een lijst met dingen die op 8 maart niet mogen worden gegeven.

Wat niet te geven op 8 maart
Wat niet te geven op 8 maart

Afslankproducten

Een lidmaatschap van een sportschool, weegschalen en andere producten voor gewichtsverlies kunnen frustrerend en beledigend zijn voor een vrouw. Er zijn maar weinig mooie dames in de wereld die helemaal tevreden zijn met hun figuur, dus ze kunnen dergelijke presentaties als een belediging ervaren.

Keuken

Gerechten en andere keukengadgets zijn ook een zeer controversieel geschenk. Zulke dingen hebben meer te maken met alledaagse huishoudelijke aankopen, maar niet met leuke cadeaus voor de lentevrouwendag.

De uitzondering zijn specifieke bestellingen en grote huishoudelijke apparaten, waar uw dame al lang van gedroomd heeft.

Lingerie en cadeaus voor volwassenen

Je mag alleen lingerie en goederen uit een seksshop geven aan je geliefde vrouw. Zelfs speelse intieme presentaties kunnen de ontvanger niet alleen in verlegenheid brengen, maar ook ernstig beledigen.

Als het om ondergoed gaat, kiezen mannen het vaak alleen om visuele redenen. Maar zelfs de mooiste kit kan oncomfortabel zijn om te dragen of niet passen. Bovendien is het ook toegestaan om zo'n geschenk alleen aan je "soulmate" te geven.

Souvenirs

Souvenirproducten zijn gewoon leuke snuisterijen die in het beste geval stof zullen verzamelen op de plank, en in het slechtste geval zullen ze worden geschonken of naar de prullenbak worden gestuurd.

Vazen, beeldjes, krullende kaarsen en ansichtkaarten zijn waarschijnlijker een toevoeging aan bloemen, zij het controversieel. Zulke dingen mogen alleen worden gegeven als een meisje een verzameling verzamelt en een andere keramische kat of engel zijn plaats zal vinden tussen haar huisexposities.

Knuffels, vooral grote, kunnen ook in deze categorie worden ingedeeld. Teddyberen ter grootte van mensen zien er erg indrukwekkend uit, maar zijn volkomen nutteloos. Dergelijke geschenken worden gewone stofafscheiders en nemen alleen ruimte in beslag in het appartement. De uitzondering zijn meisjes die van dit soort dingen houden.

Parfum en cosmetica

Met de moderne overvloed aan verzorgingsproducten en parfums is het beter om een certificaat te geven aan je favoriete cosmeticawinkel dan om het zelf voor een meisje te kiezen.

Parfum is een verhaal apart. Elke persoon heeft zijn eigen smaak en voorkeuren. Sommige mensen houden van scherpe en zoete aroma's, anderen houden van frisse en lichte geuren en weer anderen gebruiken helemaal geen parfum. Je kunt een parfum kopen als cadeau als je precies weet wat de voorkeuren van je vrouw zijn of je kunt haar favoriete geur kopen om het opgeraakte flesje te vervangen.

Levende geschenken

Levende geschenken zijn onder andere echte dieren: katten, honden, decoratieve konijnen, vogels en aquariumvissen.

Het geven van dieren is een roekeloze en roekeloze daad, vooral als de vrouw niet sprak over de wens om een huisdier te hebben.

In ieder geval brengt dit cadeau niet alleen vreugde, maar ook veel problemen. Er zijn gevallen waarin dergelijke levende geschenken werden gevonden na een vakantie in kinderdagverblijven, opvangcentra of zelfs op straat.

Als een meisje ervan droomt een dier in huis te hebben, is het beter om met haar naar een dierenwinkel of kinderdagverblijf te gaan, te helpen bij de keuze en de aankoop te betalen. De gezamenlijke taken van het kiezen en verzorgen van een huisdier zullen uw relatie versterken en het geschenk zal geen onaangename verrassing zijn.

Aanbevolen: