Wat Je Een Kind 1 Jaar Niet Hoeft Te Geven

Wat Je Een Kind 1 Jaar Niet Hoeft Te Geven
Wat Je Een Kind 1 Jaar Niet Hoeft Te Geven

Video: Wat Je Een Kind 1 Jaar Niet Hoeft Te Geven

Video: Wat Je Een Kind 1 Jaar Niet Hoeft Te Geven
Video: Is Mijn Kind Anders Vroege signalering van autisme bij jonge kinderen 2024, April
Anonim

De eerste verjaardag is een feestelijke gelegenheid die niet mag worden overschaduwd door onnodige cadeaus.

Kind wacht op de vakantie
Kind wacht op de vakantie

De eerste verjaardag is een spannende en tegelijkertijd vreugdevolle vakantie, niet alleen voor ouders, maar ook voor de baby zelf. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat een kind zich over een paar jaar zal herinneren hoe hij die dag heeft doorgebracht, maar er kunnen levendige fragmenten in zijn herinnering blijven. In de regel worden ze geassocieerd met geschenken die de kleine op zijn eerste verjaardag krijgt. Het kind zal immers nog enkele maanden of zelfs jaren met het gedoneerde speelgoed spelen. En als de baby een beetje opgroeit, dan kan hem al worden uitgelegd dat dit speelgoed bijvoorbeeld door zijn peetvaders is gepresenteerd.

Als je wordt uitgenodigd voor een kinderfeestje, waarop de jarige een jaar wordt, dan rijst de vraag wat je hem moet geven. Maar vaak weten de gasten niet wat de baby op deze leeftijd nodig heeft en kopen ze absoluut onnodige dingen. Laten we eens kijken welke geschenken niet per jaar aan een kind mogen worden gegeven.

1. Speelgoed bestemd voor kinderen jonger dan zes maanden (rammelaars, bijtringen, mobieltjes, enz.). Een kind van één jaar zal er gewoon niet in geïnteresseerd zijn.

2. Speelgoed bedoeld voor kinderen ouder dan drie jaar. Meestal staat deze informatie op de verpakking of het etiket van het product. In de regel is dit speelgoed bedoeld voor oudere kinderen en kan de baby het speelgoed nog niet gebruiken waarvoor het bedoeld is.

3. Speelgoed dat kleine onderdelen bevat, inclusief surprise kinders. Ze kunnen om veiligheidsredenen niet worden geschonken. Een eenjarig kind trekt nog steeds alles in zijn mond, en hij kan stikken in zulke details.

4. Zacht speelgoed. Geloof me, indien nodig kunnen de ouders zelf een pluizige vriend voor de baby kopen. Bovendien zal het kind met dergelijk speelgoed niet in staat zijn om een groot aantal acties uit te voeren, en op deze leeftijd is het belangrijk voor hem om zich te ontwikkelen.

5. Radiografisch bestuurbaar speelgoed. Het kind is nog niet volwassen geworden tot zo'n wonder van technologie, dit speelgoed zal aangenamer zijn voor ouders. Maar de baby kan bang worden van haar plotselinge bewegingen en harde geluiden.

6. Wasmiddelen voor het baden (schuim, shampoo, zeep). Elk kind is anders, bovendien is zijn tere babyhuid vaak vatbaar voor allergieën. In de regel veranderen ouders in de eerste twee jaar van het leven van een baby het merk van producten die ze gebruiken voor persoonlijke verzorging niet.

7. Snoepjes, chocolade en andere zoetigheden. Het kind zal zeker geïnteresseerd zijn in heldere verpakkingen en hij zal het willen proeven. Bovendien wordt chocolade niet aanbevolen voor kinderen jonger dan drie jaar, het kan allergieën veroorzaken.

Over het algemeen geldt dat als je twijfelt over de keuze van een cadeau en niet weet wat je moet kopen, je beter overlegt met de ouders van het kind dat je bezoekt.

Aanbevolen: