Wat Een Kind Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar 2017, Afhankelijk Van De Leeftijd?

Inhoudsopgave:

Wat Een Kind Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar 2017, Afhankelijk Van De Leeftijd?
Wat Een Kind Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar 2017, Afhankelijk Van De Leeftijd?

Video: Wat Een Kind Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar 2017, Afhankelijk Van De Leeftijd?

Video: Wat Een Kind Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar 2017, Afhankelijk Van De Leeftijd?
Video: Medische Publieksacademie UMCG - Ongeneeslijk zieke kinderen 2024, April
Anonim

Hoe ouder de baby, hoe minder problemen met het kiezen van een nieuwjaarscadeau, omdat het kind al een brief aan de kerstman kan schrijven en ouders niet hoeven te puzzelen over wat ze het kind moeten geven voor het nieuwe jaar 2017, welk cadeau ze moeten zetten onder de kerstboom. Maar wat als er een kruimel in de familie zit, die je niet zonder cadeau wilt achterlaten, en iets nutteloos kopen ook geen optie is?

Wat een kind te geven voor het nieuwe jaar 2017
Wat een kind te geven voor het nieuwe jaar 2017

Nieuwjaarscadeau voor een baby vanaf de geboorte tot een jaar oud: het belangrijkste is gemak en variatie

1) Eenvoudig, maar gewoon onvervangbaar voor een baby - een rammelaar. Het handvat moet comfortabel zijn, ontworpen voor kleine vingers, het gewicht is klein en het ontwerp is niet erg ingewikkeld.

2) Een heldere ontwikkelingsmobiel, bij voorkeur geschilderd in contrasterende kleuren, maar tegelijkertijd met rustige klassieke muziek - nog een geweldig cadeau voor een pasgeborene.

3) Om ervoor te zorgen dat de baby verschillende manipulaties kan uitvoeren, heeft hij een ontwikkelingsmat nodig. Hoe meer texturen, speelgoed, ritselaars, dieren en zelfs spiegels (natuurlijk veilig) - hoe beter voor de baby. Met zo'n kleed zal hij nog heel lang bezig zijn.

4) Je kunt zachte boeken kopen als cadeau, met behulp waarvan de baby's tactiele sensaties en fijne motoriek zullen ontwikkelen. Voor de ontwikkeling van het gehoor zijn muzikale centra geschikt, en voor logisch denken - piramides, nestpoppen, ringen of kubussen.

Wat te geven voor het nieuwe jaar aan een kind van één tot twee jaar oud? Functionaliteit staat voorop

Het doel van het speelgoed in het tweede levensjaar is het stimuleren van de zintuigen, het ontwikkelen van coördinatie van bewegingen, kleine en basismotorische vaardigheden, logica, verbindingen - ruimtelijk en causaal.

Op deze leeftijd kun je als nieuwjaarsgeschenk elk speelgoed met wieltjes kiezen dat je voor je uit kunt dragen of duwen. Een goede optie is een gewone bal: hij springt en rolt, je kunt er alleen mee spelen of met iemand van de volwassenen. Kubussen en piramides zijn een geweldige optie: je kunt ze voor onbepaalde tijd verzamelen en demonteren.

Op deze leeftijd kan het kind kennis maken met het leven van volwassenen, wat betekent dat het tijd is voor rollenspellen - van "dochters-moeders" tot "ziekenhuizen" en "reparaties".

Logica kan niet worden genegeerd, dus onder de boom moeten puzzels, veters, verschillende soorten speelgoed liggen die op type en categorie moeten worden gesorteerd. Met hun hulp zullen intelligentie, doorzettingsvermogen en motorische vaardigheden zich ontwikkelen.

De beste nieuwjaarscadeaus voor kinderen van 2 tot 3 jaar: verbeeldingskracht wakker maken, maar niet loskomen van de realiteit

Creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen zich juist op deze leeftijd, net als het abstracte denken. Dankzij de fantasieën van het kind krijgt speelgoed eigenschappen die voor hen atypisch zijn. Je kunt mozaïeken, puzzels, constructeurs als cadeau kiezen. Als je de voorkeur geeft aan poppen, dan moeten ze eruit zien als echte peuters. Alle rollenspellen moeten het kind soepel onderdompelen in de wereld van volwassenen. Dieren moeten geloofwaardig zijn - geen pluizige en roze olifanten, alles is net als in de echte natuur.

Op deze leeftijd is het noodzakelijk om kits te kopen voor beeldhouwen, tekenen, naaien, modelleren, enz. Het kind moet beslist alles proberen, De telefoon kan ook een goede hulp zijn voor een kind, het helpt niet alleen om spraak te ontwikkelen en leert tellen, maar maakt het ook mogelijk om de psychologische toestand van de baby te zien, met wie de ouders niet meer zoveel tijd doorbrengen.

Welke geschenken om kinderen te geven voor het nieuwe jaar 2017: jongens en meisjes - ander speelgoed

Vergeet niet dat speelgoed vanaf 3 jaar voor jongens en meisjes anders moet zijn. Het is onwaarschijnlijk dat uw baby zich bezighoudt met auto's en uw zoon met poppen. Ieder zijn eigen. Hoewel de spelletjes van jongens met poppen op deze leeftijd niet bang moeten zijn, maar alleen als het niet baden en aankleden is, maar een uiting van zorg, bijvoorbeeld een huis bouwen, speelgoed beschermen, enz.

Aanbevolen: