Wat Je Niet Hoeft Te Geven Aan Mannen Voor Het Nieuwe Jaar

Wat Je Niet Hoeft Te Geven Aan Mannen Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Je Niet Hoeft Te Geven Aan Mannen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Je Niet Hoeft Te Geven Aan Mannen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Je Niet Hoeft Te Geven Aan Mannen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: BridgeTV: de basis afl. 28 (4 okt) over Reverse bieden 2024, April
Anonim

Elk jaar, hoe lang we ook in de wereld hebben gewoond, hoe dichter de belangrijkste wintervakantie van ons land nadert, hoe meer vrouwen (en mannen natuurlijk) nadenken over geschenken aan andere familieleden. Hierdoor denk je alleen aan een standaard geteste set. Wat moet je niet geven voor het nieuwe jaar als je een man vreugde wilt brengen en niet opnieuw voorspelbaar wilt worden.

Wat je mannen niet hoeft te geven voor het nieuwe jaar
Wat je mannen niet hoeft te geven voor het nieuwe jaar

Bij het kopen van nieuwjaarsgeschenken voor mannen moeten de volgende items worden vermeden:

  1. Sokken / slips. Mooie vrouwen, meisjes, moeders, natuurlijk, elke respectabele man heeft, zoals ze zeggen, niet veel sokken / slipjes. Maar om sokken/onderbroeken voor je geliefde te kopen, moet je toegeven dat er 364 dagen per jaar meer zijn. En op vakantie kun je Olivier eten in oude sokken/shorts die je bijvoorbeeld een jaar geleden onder de boom hebt gevonden.
  2. Scheer set. Hetzelfde verhaal als bij sokken. Iets dat ontegensprekelijk noodzakelijk is, maar waarschijnlijk niet voor een goed geschenk zal doorgaan. Veel vrouwen gebruiken tenslotte ook scheerapparaten. Stel je voor dat je dit onder de boom ziet staan, terwijl je een prachtige cadeauverpakking uitrolt. Mannen zijn ook, bovendien, het meest waarschijnlijk, dit is het geschenk dat ze van je verwachten.
  3. Cadeaubon voor een kledingwinkel. Op zich is zo'n geschenk niet eens slecht, maar in het geval van mannen die eerlijk gezegd niet van winkelen houden, kan het certificaat heel lang inactief blijven. Als gevolg hiervan zul je de man zelf moeten leiden om te passen, het ene rek na het andere te inspecteren en hem over te halen om die schattige trui te passen.
  4. Nieuwjaarssouvenir. Naar mijn mening verdient de nutteloosheid van dit product, dat elk jaar in onbeperkte hoeveelheden in onze winkels verschijnt, slechts een apart artikel. Maar als je later op de een of andere manier weet wat je met dit item moet doen (ergens neerzetten en afstoffen), dan zal de man besluiten dat je zijn hobby's en interesses nog steeds niet hebt onthouden en een souvenir gekocht, zodat je iets kunt kopen.

Ik zou ook willen opmerken dat deze reeks dingen die niet aan mannen als een geschenk moeten worden aangeboden, van toepassing is op alle andere feestdagen.

Aanbevolen: