Wat Niet Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Niet Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Niet Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Niet Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Niet Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Het ego — De Wereld Ontwaakt #5 2024, April
Anonim

Oud en Nieuw is niet alleen een fantastische vakantie waar we allemaal naar uitkijken, maar ook een periode waarin we cadeautjes met elkaar uitwisselen. Het is erg moeilijk om een goed cadeau te kiezen. Maar om de een of andere reden vinden slechte cadeaus zelf degene die op zoek is naar cadeau-opties. Laten we een kleine lijst maken van wat je nooit aan vrienden en collega's moet geven.

Wat niet te geven voor het nieuwe jaar?
Wat niet te geven voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Geef je vrienden nooit een symbool van het komende jaar of een kalender met dit symbool. Dit is een banaal en oninteressant ding dat ergens in de verre hoek van de kamer zal liggen en stof zal verzamelen. Dit geldt ook voor bedrijfskalenders.

Stap 2

Op de tweede plaats onder slechte geschenken staat een mok of een set glazen. Dit is een soort geschenk dat voor iedereen saai is, dat geen vreugde zal brengen en zelfs een persoon zal beledigen met zijn onverschilligheid. Natuurlijk, op hetzelfde punt en zakelijke kringen. Hier hebben we ook mokken voor de "beste werknemer" en analogen.

Stap 3

Doneer geen sokken of stropdassen. Dit is een ander soort dingen die iedereen probeert te geven voor elke gelegenheid. Hoe goed een stropdas of sokken ook zijn, ze zullen de begaafde persoon geen vreugde brengen.

Stap 4

Snoep en eten zijn ook niet de beste cadeaus. Op de nieuwjaarstafel staan tal van lekkernijen en als aandenken blijft er voor een mens niets meer over. Snoep kan aan een goed cadeau worden toegevoegd, maar niet worden vervangen.

Stap 5

Ook is de opwinding rond handgemaakte zeep helemaal niet duidelijk. Als het mooi is, dan is het jammer om het te wassen en staat het op de plank in de badkamer. Zes maanden later verandert het in een onbekend stuk vuil en moet je het afwassen om je handen te wassen. Bovendien is het kenmerkend dat het erg onhandig is om het te gebruiken voor het beoogde doel.

Stap 6

Ook is het beter om geen auto-accessoires te geven. Feit is dat een geschenk meestal wordt aangeboden door een persoon die geen verstand heeft van auto's of niet weet wat er precies past. Als gevolg hiervan kopen ze in een van de hypermarkten, op de nieuwjaarsuitverkoop, iets dat volkomen waardeloos is en een vreselijke kwaliteit heeft.

Stap 7

Goederen te koop in een hypermarkt. Dit is ook een demonstratie van gebrek aan respect voor hoogbegaafden, vooral wanneer er een hypermarkt in uw buurt is en een persoon die daar is, voortdurend een berg van deze shampoos of scheersets ziet.

Stap 8

Thee in een geschenkdoos is ook niet het beste cadeau. Vooral als de persoon niet van thee houdt.

Stap 9

Crazy Gift Baskets zijn een ander cadeau voor de show. Heel vaak maken leidinggevenden dergelijke relatiegeschenken, waaronder alcoholische dranken, snoep en andere onnodige dingen. Dit alles wordt in een zakelijk pakket gestopt en voor het nieuwe jaar gepresenteerd. Bovendien is het kenmerkend dat alle sets hetzelfde zijn. Hetzelfde geldt voor kits uit de supermarkt. Hun samenstelling is niet erg geschikt voor volledig gebruik.

Stap 10

Alcoholische dranken en champagne. Als een persoon geen wijnkenner is, moet je hem geen alcohol geven. Het is vooral belangrijk om hier aan te denken als je champagne wilt geven. Dit is weer een oninteressant cliché.

Aanbevolen: