Wat Te Geven Aan De Baas Voor Het Feest?

Wat Te Geven Aan De Baas Voor Het Feest?
Wat Te Geven Aan De Baas Voor Het Feest?

Video: Wat Te Geven Aan De Baas Voor Het Feest?

Video: Wat Te Geven Aan De Baas Voor Het Feest?
Video: Werknemer 2024, April
Anonim

Naarmate de vakantie nadert, beginnen werknemers na te denken over het kiezen van een cadeau voor hun baas en het organiseren van felicitaties. Meestal wordt een geschenk collectief aangeboden aan de bazen, omdat door het bundelen van financiën een aanzienlijk bedrag wordt opgehaald, dat kan worden gebruikt om een goed cadeau te kopen.

Wat te geven aan de baas voor het feest?
Wat te geven aan de baas voor het feest?

Wees geïnteresseerd in de hobby's van je baas voordat je een cadeau kiest. Als zijn enige hobby werken is, geef dan iets waarmee hij nog efficiënter kan werken: een duur briefpapier of een modern gadget. Een respectabele baas die de "Sovjetschool" van een leider heeft doorlopen, kan een goede sculptuur of klok krijgen aangeboden.

Als je informatie hebt over de hobby's van je baas, is het makkelijker om een cadeau te kiezen. U kunt bijvoorbeeld een zeldzame munt, een handgemaakt jachtmes, een verrekijker of een camouflage-uniform doneren. Een set kostbare munten of een goudstaaf is zelfs geschikt als presentatie voor de meest grillige en wispelturige leider. In dit geval schenkt u hem niet alleen een waardevol, maar ook een gedenkwaardig geschenk. Wie weet, misschien houdt je baas meer van de glitter van goud dan van wat dan ook?

In veel winkels die dure cadeaus verkopen, kun je speciale sets-stands vinden met horloges gemaakt van jade, malachiet en andere materialen. Op het bureau van de baas zal zo'n standaard erg mooi staan.

Presenteer een schaakspel aan een enthousiaste schaker. De beste optie is handgemaakt schaken. Bordspellen zijn de laatste tijd erg populair geworden, dus je kunt ze allemaal kiezen.

Denk aan het feit dat het leven van een leider niet beperkt is tot werken en een "geanimeerd" cadeau oppakken. Iemand die alles al heeft, zal graag iets persoonlijks krijgen. Vermijd triviale opties.

De bazen zijn niet alleen mannen, maar ook mooie dames. Als je baas een vrouw is, is het makkelijker om een cadeau voor haar te kiezen. Een goede optie kan een certificaat zijn voor het bezoeken van een elite schoonheidssalon, fitnessclub of spa. Het belangrijkste is om niet te beknibbelen en een instelling te kiezen die past bij de status van je baas. En nog één ding: kies in geen geval voor een afslankprogramma of een anti-aging complex. Met zo'n cadeau mag je jezelf een groot probleem noemen.

Zakenvrouwen zijn grillig en veeleisend, maar net als alle vrouwen hechten ze veel waarde aan zorg. Toon deze zorg: maak een geschenk voor schoonheid en gezondheid. Het goede humeur van de leider zal honderdvoudig worden beloond aan haar ondergeschikten.

Let op de aanwezigheid van planten in het kantoor van de manager. Op het werk denken mensen helemaal niet na over de voordelen van frisse lucht en het ontbreken ervan in de kamer. Een grote mooie boom is een geweldig cadeau, het zal een lust voor het oog zijn en nuttig zijn. Vraag gewoon van tevoren of de baas allergisch is voor planten.

Vergeet de felicitaties niet. Platter, bazen zijn er dol op. Stelt u zich eens voor hoe aangenaam het zou zijn voor een baas om van zijn ondergeschikten een beker te ontvangen met zo'n gravure: "De beste zakenman van het nieuwe millennium" of "De beste baas ter wereld".

Op de verjaardag van je baas kun je een mooie meeting organiseren: leg de rode loper uit voor de ingang van het kantoor en zet rinkelende muziek aan. Plaats in het kantoor zelf een groot aantal ballonnen en als de baas binnenkomt, open je de champagne terwijl je "Gefeliciteerd!" roept.

Aanbevolen: