Hoe Regel Je Het Geven Van Een Cadeau Aan Je Baas

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Het Geven Van Een Cadeau Aan Je Baas
Hoe Regel Je Het Geven Van Een Cadeau Aan Je Baas

Video: Hoe Regel Je Het Geven Van Een Cadeau Aan Je Baas

Video: Hoe Regel Je Het Geven Van Een Cadeau Aan Je Baas
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Het kiezen en geven van een cadeau aan de baas is een niet-standaard kantoorsituatie waarin niet iedereen weet hoe hij zich correct moet gedragen. Het kiezen van het juiste geschenk, de samenstelling van de gevers en het tijdstip van levering is de sleutel tot het succes van uw onderneming.

Hoe regel je het geven van een cadeau aan je baas
Hoe regel je het geven van een cadeau aan je baas

instructies:

Stap 1

Zoek een reden. Bazen geven zonder reden is een slechte vorm. Een promotie, verjaardag, nieuwjaar en andere belangrijke gebeurtenissen kunnen een goed excuus zijn voor een cadeau. Laat je niet meeslepen - het is ook niet aan te raden om elke vakantie te vieren met een groot cadeau voor de baas.

Stap 2

Zoek medeplichtigen. Alleen de baas geven zal ertoe leiden dat je als een sycophant wordt gezien. We hebben het natuurlijk niet over het persoonlijk overhandigen van een ansichtkaart of een bloem op 8 maart. Maar grote geschenken moeten altijd van het hele team zijn, of in ieder geval het grootste deel ervan. Vertel uw collega's over de reden en uw wens om de baas te feliciteren, velen zullen u zeker steunen.

Stap 3

Selecteer het cadeau en het tijdstip van levering. Het kiezen van een cadeau voor een baas is een lastig proces. Het is de moeite waard om met alle deelnemers te overleggen. Geef niet te persoonlijke spullen, observeer de commandostructuur, kies iets voor werk of zijn hobby. Het is beter om voor of na het werk een cadeau te geven. Ook de lunchpauze is een goed moment. Leid je baas niet af van het werk door met liedjes het kantoor binnen te stormen. Wacht tot het gratis is, verzamel alle deelnemers en ga verder met felicitaties.

Stap 4

Geef een toespraak van alle donateurs, wens iets uit de grond van je hart en geef een cadeau, zeggende dat het van het hele team is. Collega's die iets achter staan, moeten de presentatie ondersteunen met applaus, maar niet met een staande ovatie. Vergeet ondanks enige toenadering niet dat je aan het werk bent.

Stap 5

Overhandig een door alle teamleden met de hand ondertekende ansichtkaart met het geschenk. Prettige wensen en veel persoonlijke handtekeningen zijn perfect. Vermijd triviale ansichtkaarten met kant-en-klare tekst - een gedicht over een baas. Je baas heeft er waarschijnlijk te veel.

Aanbevolen: