Wat Te Geven Voor Het Jubileum Aan Het Hoofd Van De Afdeling?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor Het Jubileum Aan Het Hoofd Van De Afdeling?
Wat Te Geven Voor Het Jubileum Aan Het Hoofd Van De Afdeling?

Video: Wat Te Geven Voor Het Jubileum Aan Het Hoofd Van De Afdeling?

Video: Wat Te Geven Voor Het Jubileum Aan Het Hoofd Van De Afdeling?
Video: Superschattige babydieren! | DierenpraatTV 2024, April
Anonim

Het kiezen van een jubileumcadeau voor het afdelingshoofd is niet eenvoudig. Dit proces is niet snel te noemen, omdat het een zeer belangrijke taak is. Zo'n geschenk moet niet alleen overeenkomen met de smaak van de begiftigde, maar ook met de regels van de zakelijke etiquette.

Wat te geven voor het jubileum aan het hoofd van de afdeling?
Wat te geven voor het jubileum aan het hoofd van de afdeling?

Een cadeau kiezen voor het afdelingshoofd

Het eerste dat u moet onthouden: het geschenk moet worden gecombineerd met de belangen van het hoofd van de afdeling, en ook kruisen met de specifieke kenmerken van de activiteiten van de afdeling, die hij of zij leidt. Inderdaad, met behulp van een presentatie moet je je respect voor de persoon tonen en hem waarderen als leider.

Houd er rekening mee dat het geschenk niet erg duur hoeft te zijn, omdat je de held van de dag in een ongemakkelijke positie kunt plaatsen, als het natuurlijk geen grote en serieuze date is, bijvoorbeeld 50 jaar.

Op deze datum kun je iets waardevollers kopen.

Maar aan de andere kant zal een te goedkoop cadeau geen storm van emoties veroorzaken, dus het is beter om je aan de gulden middenweg te houden. Als het afdelingshoofd een man is, kun je hem een dure pen of dasspeld geven. Als de manager een vrouw is, werkt de pen ook, een andere optie kan een goede visitekaarthouder of portemonnee van hoogwaardige materialen zijn. Als de held van de dag een verzamelaar is, kun je stoppen bij het kiezen van een geschenk door het ontbrekende stuk uit zijn verzameling op te halen. Het is erg belangrijk om te onthouden dat het geschenk formeel en zakelijk moet zijn.

Je kunt een fles dure wijn of een vijfsterren geïmporteerde cognac als cadeau kopen, een klok of muurwapen is een goed cadeau. Voor dames kun je cadeaus van glas afhalen. Aardewerk en porselein zijn ook prima. Ze zien er elegant en tegelijkertijd niet erg persoonlijk uit. U kunt kiezen voor schilderijen, houten lijsten voor foto's, bijzondere beeldjes of theeserviezen van goed porselein.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een cadeau

Denk er bij het kiezen van een cadeau voor een vrouw aan dat zij niet alleen uw afdelingshoofd is. Ze kan een geschenk van goede koffie krijgen, momenteel zijn er hele winkels die elite-variëteiten verkopen. Een geweldige optie is ook een set hoogwaardige snoepjes en natuurlijk een boeket bloemen of een ongewone plant voor thuis.

Om niet met een geschenk te worden verward, is het beter om vooraf te beginnen met het leren kennen van de voorkeuren van uw afdelingshoofd, omdat de gevolgen misschien niet rooskleurig zijn voor het stijgen op de carrièreladder.

Bedenk dat een collega geen kleding hoeft te geven (geldt niet voor stropdassen, shawls en sjaals) en persoonlijke hygiëne, zelfs de duurste douchegels werken niet.

Ook het inpakken van cadeaus speelt een zeer belangrijke rol. Het moet in een klassieke of zakelijke stijl zijn, want vanaf de verpakking krijg je de eerste indruk van het cadeau als geheel.

Aanbevolen: