Wat De Baas Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat De Baas Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat De Baas Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat De Baas Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat De Baas Te Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Sabreer het nieuwe jaar in met de Revoluxr champagnesabel! 2024, April
Anonim

Voor het nieuwe jaar is het gebruikelijk om niet alleen geschenken te geven aan familieleden, maar ook aan de autoriteiten. Maar wat moet je kiezen als je een cadeau gaat kopen voor een vrouwelijke chef-kok? Het belangrijkste hier is om je niet te vergissen. Een "verkeerd" cadeau kan meer dan alleen de stemming verpesten.

Wat de baas te geven voor het nieuwe jaar?
Wat de baas te geven voor het nieuwe jaar?

Nieuwjaar is een tijd van feesten, vrienden ontmoeten en natuurlijk cadeaus. Het is gebruikelijk om niet alleen geschenken te geven aan familieleden, naaste mensen, maar ook aan partners, collega's, klanten. Vergeet de baas aan het roer van een bedrijf, filiaal of afdeling niet. Maar wat te kiezen als er een vrouw voor je staat? Een beetje over hoe je een cadeau voor de baas ophaalt.

Hoe kies je een cadeau?

Het is het beste voor de manager om een geschenk van het team te geven, maar als je wilt, kun je een soort persoonlijk cadeau geven als je niet alleen door je werk verenigd bent. In andere gevallen los je het samen met je collega's op.

Bepaal het budget voor het evenement. Dit is misschien wel de belangrijkste factor bij het kiezen van een presentatie voor bazen en collega's. Het is het beste om u te laten leiden door de vergoeding die elke werknemer van het bedrijf / de afdeling kan betalen. Soms gaan ze echter uit van de waarde van het cadeau, als van tevoren bekend is wat je gaat kopen.

Er is een mythe dat dure geschenken aan bazen moeten worden gegeven. Dit is niet helemaal waar. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat consumptiegoederen uit de dichtstbijzijnde kiosk doorgaan voor een waardig cadeau, maar de prijs is geen bepalend kenmerk van het geschenk. Belangrijker dan duur is alleen een stijlvol en voor de vakantie passend iets. En dan zal niet elke leider een te waardevol geschenk kunnen accepteren, dat vaak als omkoping wordt beschouwd, vooral als het door één persoon of namens een kleine groep mensen wordt gedaan, en niet door het hele team.

Wat te schenken?

Een interieuritem dat het kantoor van de baas zal versieren. Dit is een zeer goede optie, vooral na een verhuizing naar een nieuw kantoor of kantoor. Denk aan vazen, beeldjes, paneelschilderijen, kalenders. Als er echter geen vrije ruimte op de muren is of als het ding duidelijk overbodig is, is het beter om zo'n geschenk te weigeren.

Besteed aandacht aan de items waarmee u uw bureauwerkruimte kunt organiseren. Dit kan bijvoorbeeld een briefpapierstandaard zijn. Vaak zijn dergelijke items versierd met bijbehorende borden zoals "De beste baas".

Pleziergeschenken, zoals spa-passen, zullen elke vrouw aanspreken, inclusief de manager. Dit is de beste optie die je kunt bedenken als je van tevoren zeker weet dat je baas graag ontspanningsplekken bezoekt.

Een symbolisch, maar daarom niet minder leuk cadeau is een speciaal voor de leider gemaakte oorkonde. Het kan worden aangevuld met een zoete traktatie en een boeket bloemen.

Als de baas van kamerplanten houdt, geef haar dan nog een bloem in de collectie, nadat ze eerder heeft ontdekt wat ze wil krijgen.

Wat is beter om niet te geven?

Pas op voor het kiezen van dingen die direct tegengesteld zijn aan de status van de persoon en die duidelijke seksistische neigingen hebben. Dit kunnen alle items zijn die vrouwen belachelijk maken en aangeven dat ze thuis moeten blijven en zich niet moeten bemoeien met leidinggevende posities.

Geld geven met geld is niet de beste cadeau-optie voor de bazen. Als cadeau voor het nieuwe jaar moet er een specifiek item zijn dat speciaal is geselecteerd voor de chef-kok. In extreme gevallen kunt u zich beperken tot het afschrijven van het ingezamelde bedrag voor een cadeaubon bij een parfumerie.

Het is ook niet gebruikelijk om alcohol te geven, hoewel velen er dol op zijn dit ethische verbod te schenden. Zeker als het geesten zijn.

Als u niet zeker weet of u het cadeau leuk zult vinden, kunt u beter verder zoeken. Kopen "voor de show" is natuurlijk een verliezende optie. Denk goed na voordat u dit of dat artikel koopt.

Het is niet moeilijk om een cadeau voor de baas te kiezen. Het belangrijkste is om niet te persoonlijke en aanstootgevende dingen te kopen, maar het is beter om je te concentreren op het ontwerp van het kantoor en de rust, die helaas niet elke manager kan betalen.

Aanbevolen: