Hoe Kom Je Bij Het Meringue Festival In Santo Domingo

Hoe Kom Je Bij Het Meringue Festival In Santo Domingo
Hoe Kom Je Bij Het Meringue Festival In Santo Domingo

Video: Hoe Kom Je Bij Het Meringue Festival In Santo Domingo

Video: Hoe Kom Je Bij Het Meringue Festival In Santo Domingo
Video: Baby-jumping festival in Spain - Lonely Planet travel video 2024, Mei
Anonim

Het Merengue-festival in Santo Domingo is gewijd aan de prachtige dans die is geboren aan de oevers van de Dominicaanse Republiek. Naast de vaardigheid van de artiesten tijdens deze vakantie, kun je genieten van prachtige muziek, het uitzicht op heldere nationale kostuums en de geest van vrijheid.

Hoe kom je bij het Festival
Hoe kom je bij het Festival

Bekijk de data van het Merengue-festival in Santo Domingo. Meestal vindt dit evenement eind juli - begin augustus plaats. U kunt de exacte informatie over de periode van de nationale dansvakantie vinden bij de touroperators of op de portals gewijd aan culturele evenementen in het Caribisch gebied.

Neem contact op met een touroperator die kant-en-klare pakketten naar de Dominicaanse Republiek verkoopt, of plan zelf je reis.

Koop hiervoor een vliegticket naar Santo Domingo. Regelmatige vluchten met één tussenstop van Moskou naar de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek worden uitgevoerd door Air Europa Lineas Aereas, Iberia, Delta Airlines. De totale vliegtijd is vanaf 18 uur.

Boek een hotelkamer voor de duur van uw verblijf in de Dominicaanse Republiek. Dit kan via gespecialiseerde sites of op de officiële pagina van het hotel waarin u geïnteresseerd bent. De betaling gebeurt met een bankkaart.

Bovendien moet u een ziektekostenverzekering afgeven die geldig is op het grondgebied van de Dominicaanse Republiek. Dit kan bij elke verzekeraar die over de juiste vergunning beschikt.

Staatsburgers van de Russische Federatie hebben geen visum nodig om de Dominicaanse Republiek te bezoeken.

Bezoek tijdens de dagen van het Merengue-festival in Santo Domingo een van de locaties die zijn gereserveerd voor volksfeesten. De belangrijkste evenementen worden gehouden op Plaza Espana, Avenida Caamano, Plaza Fray Bartolome de las Casas na een middagsiësta. De toegang tot het festival is gratis. Daar kun je de optredens van professionele dansers waarderen, luisteren naar traditionele muziek voor deze plaatsen en, als je wilt, je aansluiten bij de festivaldeelnemers. Een van de sponsors van het feest is de rumproducent Brugal, dus je kunt dit drankje proeven in de straten van de stad.

Aanbevolen: