Hoe Kom Je Bij Het Summer Surprises Festival In Dubai

Hoe Kom Je Bij Het Summer Surprises Festival In Dubai
Hoe Kom Je Bij Het Summer Surprises Festival In Dubai

Video: Hoe Kom Je Bij Het Summer Surprises Festival In Dubai

Video: Hoe Kom Je Bij Het Summer Surprises Festival In Dubai
Video: First Day Of Dubai Summer Surprise 2021 At Mall Of Emirates | DSS | Dubai shopping Festival 2021 2024, April
Anonim

Summer Surprises is een zeer populair entertainment- en winkelfestival in Dubai. Het wordt sinds 1998 gehouden en tijdens zijn bestaan zijn "zomerverrassingen" een soort toeristisch mekka geworden.

Hoe kom je bij het Summer Surprises Festival in Dubai
Hoe kom je bij het Summer Surprises Festival in Dubai

Dubai is een van de zeven emiraten die deel uitmaken van de VAE. Het ligt in het noordwesten van het land, aan de oevers van de Perzische Golf. Om nog meer toeristen te trekken, werd in 1998 een festival gehouden in Dubai, wat een traditie is geworden.

Aanvankelijk was het festival verdeeld in 10 thematische weken: culinaire verrassingen, bloemen, avontuur, kunst, ijs, enz. Maar in 2009 onderging het enkele veranderingen. De duur ervan is verkort en varieert van 52 tot 30 dagen. In 2012 liep het festival van 14 juni tot 14 juli.

De tijd voor "Zomerverrassingen" is niet toevallig gekozen. Het festival valt meestal samen met de maand van de islamitische heilige Ramadan, regionale schoolvakanties en het hoogtepunt van het zomerseizoen.

De exacte data van het festival worden vooraf (in het najaar) bekend gemaakt, d.w.z. meer dan zes maanden voor aanvang van het evenement. Iedereen die het festival Dubai wil bezoeken, heeft voldoende tijd om zich op de reis voor te bereiden.

Elk jaar worden er "Zomerverrassingen" gehouden onder de onveranderlijke slogan "Meer plezier voor kinderen". Daarom is er naast aantrekkelijk winkelen voor volwassenen, interessante tentoonstellingen en concerten, kleurrijke shows en kostuumparades, een gevarieerd amusements- en educatief programma voor kinderen noodzakelijk.

Het belangrijkste "aas" van het festival zijn enorme kortingen in winkelcentra, die 70% bereiken, en kolossale verkopen, evenals dagelijkse loterijen met grote prijzen (grote sommen geld, goudstaven, luxe auto's en appartementen, toeristische uitstapjes).

Iedereen die een lot ter waarde van $ 54 of 200 dirham koopt, kan deelnemer worden aan de loterij. Bovendien ontvangt iedereen die aankopen doet in de winkelcentra ter waarde van AED 200 vouchers om deel te nemen aan de wekelijkse loterij.

Je kunt het festival bereiken door een tour naar Dubai te kopen bij een van de reisbureaus. Zomerverrassingen worden gesponsord door verschillende instellingen met deelname van Dubai Airlines, hotels, enz. Daarom krijgen toeristen die het festival willen bijwonen speciale pakketten aangeboden met visa, vlucht en accommodatie. En dit alles met indrukwekkende kortingen tot wel 70%. Tijdens de Summer Surprises bieden veel vijfsterrenhotels hun kamers aan voor de prijs van een driesterrenhotel.

Speciale rondleidingen voor het festival omvatten meestal vliegreizen, transfer van en naar het hotel, accommodatie, maaltijden (ontbijt), evenals concerten, wedstrijden, tentoonstellingen in winkelcentra. Het is beter om tours met accommodatie in de meest populaire hotels van tevoren te boeken, anderhalve maand voor de reis. Tickets voor concerten van beroemde artiesten en modieuze musicals die tijdens het festival worden vertoond, worden rechtstreeks in Dubai gekocht.

U kunt de Arabische Emiraten op eigen gelegenheid bezoeken. Om dit te doen, moet u een pakket documenten verzamelen en indienen voor het verkrijgen van een visum. Het bevat twee 3x4-foto's, een verzekeringspolis, een werkcertificaat of brief van de sponsor van de reis en een ingevuld aanvraagformulier. Voor het verkrijgen van een visum dient u contact op te nemen met de reisorganisaties in uw woonplaats. De visumverwerkingstijd is 5 werkdagen (weekends in de overheidsinstanties van de VAE zijn donderdag en vrijdag).

Toeristenvisa naar de Verenigde Arabische Emiraten worden geopend door het immigratiekantoor. Ze werken met reisorganisaties en hotels die rechtstreeks in de VAE zijn geregistreerd. Visumaanvragen van particulieren worden meestal geweigerd.

Aanbevolen: