Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Snoep

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Snoep
Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Snoep

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Snoep

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Snoep
Video: Hoe worden rijstwafels gemaakt? | Doen Ze Dat Zo? 2024, Maart
Anonim

Vóór het nieuwe jaar verschijnen kerstbomen in elk huis - kunstmatig en echt, groot, donzig en klein. Je kunt met je eigen handen een kleine kerstboom maken, bijvoorbeeld van snoep.

Hoe maak je een kerstboom van snoep
Hoe maak je een kerstboom van snoep

Het is nodig

  • - rechthoekige snoepjes in een wikkel;
  • - een plastic fles of iets anders (bijvoorbeeld van onder shampoo, yoghurt) of dik papier;
  • - dubbelzijdige tape.

instructies:

Stap 1

De basis van de kerstboom is een plastic fles, de grootte hangt af van wat voor soort kerstboom je uiteindelijk wilt hebben. Maar aangezien de kerstboom hoogstwaarschijnlijk op tafel zal staan, is het beter om een kleine te nemen. Voor stabiliteit is het beter om de container met water te vullen, vergeet niet om etiketten en andere onnodige elementen van de fles te verwijderen. Voor de basis kun je karton gebruiken, rol het hiervoor op met een kegel en lijm de randen vast.

Stap 2

Knip vervolgens kleine stukjes tape af en lijm deze op korte afstand van elkaar op de fles. Verwijder vervolgens de beschermfolie van de buitenkant van de tape en plak de snoepstaartjes er één voor één op. Probeer de snoepjes dichter te beeldhouwen, zodat de kerstboom mooier en mooier zal zijn. Het is handiger om te beginnen met lijmen vanaf de onderste laag van de toekomstige kerstboom.

Stap 3

Het zal heel mooi zijn als snoepjes in groene snoeppapiertjes de boventoon voeren, en daartussen zijn de wikkels felrood of goudkleurig. In dit geval lijkt het erop dat de kerstboom ook versierd is. Zo'n ongebruikelijke kerstboom kan niet onopgemerkt blijven door uw huishouden, hij zal uw tafel zowel thuis als op kantoor versieren. Vergeet niet om een voorraad snoepjes in de buurt te houden, want de boom moet "aangevuld" worden.

Aanbevolen: