Hoe Kom Je Bij Het Edinburgh International Fringe Festival

Hoe Kom Je Bij Het Edinburgh International Fringe Festival
Hoe Kom Je Bij Het Edinburgh International Fringe Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Edinburgh International Fringe Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Edinburgh International Fringe Festival
Video: Путеводитель по событиям и фестивалям в Шотландии 2024, Mei
Anonim

Elk jaar in augustus organiseert de Schotse hoofdstad Edinburgh het Fringe Festival, dat dateert uit 1947. Het begon als een alternatieve show van kunstgroepen die er niet in slaagden om in het programma van het officiële evenement te komen - het International Festival of Arts.

Hoe kom je bij het Edinburgh International Fringe Festival
Hoe kom je bij het Edinburgh International Fringe Festival

Fringe betekent stoeprand, rand. Zo omschreven de journalisten het alternatieve festival. Nu is het een onafhankelijk en zeer populair evenement, met een eigen organisatiecomité en programma van optredens. Traditioneel begint het 3 weken voor het International Arts Festival.

Een andere traditie is al die jaren heilig in acht genomen: er zijn geen kwalificatiewedstrijden - iedereen mag optreden. De Finge Festival Society, opgericht in 1959, centraliseert de kaartverkoop en verspreidt informatie over aanstaande optredens.

Toeschouwers kunnen theatervoorstellingen, optredens van dans- en koorgroepen, poppenkastvoorstellingen, schaduwtheater, cabaret en mondelinge voorstellingen bekijken. Optredens vinden plaats in theaters, cafés, bars, kerken, straten en pleinen, en zelfs in burgerappartementen. Het is een echte traktatie voor de gevorderde kunstliefhebbers die van over de hele wereld naar Edinburgh komen. Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop in Edinburgh en sinds 2012 worden ze, gezien de populariteit van het festival, ook in Glasgow verkocht.

Om naar Schotland te reizen heb je een visum nodig. U kunt het regelen bij het Engelse consulaat of met behulp van reisbureaus. Bij het inleveren van een kant-en-klaar pakket documenten bij de visumafdeling is uw persoonlijke aanwezigheid vereist voor het nemen van uw vingerafdrukken en het maken van foto's van het netvlies van het oog. Op de website van de ambassade kunt u kennisnemen van de lijst met benodigde documenten.

Bijna elke tiende Rus die een visum aanvraagt bij het Britse consulaat wordt geweigerd. Dit kan gebeuren door verkeerd uitgevoerde documenten, een onsuccesvol antwoord op een lastige vraag van de vragenlijst, enz., en hij zal de reden van de weigering niet weten. Gezien deze moeilijkheden kan het zinvol zijn om contact op te nemen met firma's die gespecialiseerd zijn in het opstellen van documenten voor het verkrijgen van visa.

Voor het verkrijgen van een toeristenvisum heeft u een hotelboekingsbewijs nodig. Rekening houdend met de populariteit van het festival, is het beter om vooraf te zorgen voor accommodatie. Een lijst met hotels in Edinburgh is te vinden op internet.

Aanbevolen: