Hoe Kom Je Bij Malta International Beer And International Food Festival

Hoe Kom Je Bij Malta International Beer And International Food Festival
Hoe Kom Je Bij Malta International Beer And International Food Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Malta International Beer And International Food Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Malta International Beer And International Food Festival
Video: MALTA INTERNATIONAL FOOD FESTIVAL! 2024, Mei
Anonim

Malta's International Beer Festival is opgenomen in veel toeristische programma's onder verschillende namen, die ook de internationale keuken en muziek vermelden. Dit evenement heeft maar één echte naam: het Farsons Great Beer Festiva. Het festival wordt sinds 1981 gehouden, in die tijd is het meer dan eens van locatie veranderd, is het aanzienlijk in omvang gegroeid, maar is het steevast een vrije, roekeloze vakantie voor iedereen gebleven.

Hoe kom je bij Malta International Beer and International Food Festival
Hoe kom je bij Malta International Beer and International Food Festival

Het allereerste Maltese bierfestival vond plaats in de stad Mriela, op dezelfde plaats waar de fabriek van de Farsons-brouwerij staat. In de loop der jaren nam de omvang van het evenement zo sterk toe dat het moest worden overgebracht naar het Maltese Nationale Park Ta Ali, dat in de buurt van het beroemde mekka van de badplaats Valletta ligt. Het Farsons Festival wordt jaarlijks gehouden, van de laatste week van juli tot het einde van de eerste week van augustus. Deze feestdag is een avondevenement, dus de poorten van het park zijn pas vanaf 20.00 uur geopend voor gasten.

Het grote bierfestival van Farsons herbergt de meest bekende merken. Vaste exposanten zijn Carlsberg, Budweiser, Guinness, Corona, John Smiths, Beck's en Kilkenny, evenals de waardplant zelf met zijn populaire Cisk- en Hopleaf-bieren. Maar de vakantie is niet alleen populair bij bierliefhebbers. In de open lucht, op twee podia tegelijk, worden nachtelijke optredens van verschillende muziekgroepen gehouden, gerechten uit de nationale keuken worden geserveerd in de paviljoens, kunstenaars en ambachtslieden verkopen souvenirs. Wat kun je eten op het festival, dat ook wel het festival van de internationale keuken wordt genoemd? Meestal zijn er minstens tien paviljoens in het park. Dit is El Mehicano waar Mexicaans eten wordt geserveerd, Topkapi dat Turkse lekkernijen serveert, New York Best dat hete pizza serveert. Chinese keuken wacht op u in het Pagoda-paviljoen, onder het teken van BR Guest - Franse baguettes en taarten, Dew Fresh serveert hotdogs en hamburgers, KFC - traditionele kip in zuidelijke stijl, en bij Golden Harvest kunt u genieten van Amerikaanse donuts - donuts, dunne pannenkoeken - pannenkoeken - met diverse vullingen - geserveerd in het Barcodepaviljoen.

Om ervoor te zorgen dat een Rus deze vakantie kan bereiken, moet u allereerst een visum aanvragen. Helaas is de tijd dat het mogelijk was om dit te doen onder een vereenvoudigde regeling op de luchthaven van aankomst voorbij - sinds 1 november 2007 is de eilandstaat Malta toegetreden tot het Schengen-akkoord. U kunt een aanvraag indienen bij de visumcentra van de Republiek Malta in de steden Moskou, St. Petersburg, Vladivostok, Yekaterinburg, Irkoetsk, evenals in Kazan, Kaliningrad, Krasnodar, Krasnoyarsk, Rostov aan de Don. Het is mogelijk om een Maltees visum te verkrijgen in Samara, Sochi, Nizhny Novgorod, Novosibirsk, Ufa en Khabarovsk. Als je al een geldige "Schengen" hebt, kun je veilig op reis gaan.

Slechts één luchtvaartmaatschappij, Air Malta, exploiteert directe vluchten naar Malta, maar veel luchtvaartmaatschappijen vliegen daar met tussenstops in verschillende Europese steden. U kunt zelf vliegtickets boeken, en tegelijkertijd de plaatsen in het hotel, of u kunt de organisatie van de reis aan het reisbureau toevertrouwen. Aan de vooravond van het festival bieden veel bedrijven aan om deze reis te organiseren. Als je het zelf wilt doen, bedenk dan dat het Ta'Qali National Park in het centrum van het eiland Malta ligt, vlakbij de steden Valletta en Bugibba.

Er zijn drie bussen van Valletta naar Ta Ali - 51, 52, 53, alle drie de parken hebben geen eindhalte. Er is er een uit Bugibba, nummer 86. In 2012 werkten de organisator van het festival, de Farsons-brouwerij en het busbedrijf Arriva Malta, samen en lanceerden shuttlediensten van Valletta en Bugibba naar het park en terug voor de duur van het festival. De kosten van een kaartje zijn slechts 2 en een halve euro.

Aanbevolen: