Hoe Kom Je Bij Het Festival Of Lights In Cuba

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Festival Of Lights In Cuba
Hoe Kom Je Bij Het Festival Of Lights In Cuba

Video: Hoe Kom Je Bij Het Festival Of Lights In Cuba

Video: Hoe Kom Je Bij Het Festival Of Lights In Cuba
Video: Alan Wake Remastered Review "Buy, Wait for Sale, Never Touch?" 2024, April
Anonim

Elk jaar, begin juli, organiseert de stad Santiago de Cuba een traditioneel Cubaans straatfestival - Fiesta del Fuego. Het duurt een hele week en veel locals proberen zelfs een vakantie voor zichzelf te regelen om eraan deel te nemen.

Hoe kom je bij het Festival of Lights in Cuba
Hoe kom je bij het Festival of Lights in Cuba

instructies:

Stap 1

Als je begin juli naar Cuba gaat, namelijk naar de stad Santiago de Cuba, kun je dit land in al zijn pracht zien. Uw aandacht zal worden geschonken aan concerten van lokale folkloregroepen, vuurshows op het randje van redelijkheid, luidruchtige nachtdisco's, vakantieparades, dansavonden en nog veel meer. Voor de kleine vakantiegasten organiseren de organisatoren speciale attracties en spelletjes, die onder hun waakzame controle worden gehouden.

Stap 2

Het Festival of Lights in Cuba trekt de aandacht van toeristen van over de hele wereld, dus het is niet zo eenvoudig om bij dit spectaculaire evenement te komen. Het is veel gemakkelijker om gebruik te maken van de diensten van reisorganisaties die wekelijkse reizen naar Santiago de Cuba aanbieden. Een groot nadeel van deze methode is dat Russische luchtvaartmaatschappijen geen directe vluchten naar deze stad uitvoeren, dus je zult met een overstap moeten vliegen. De kosten van de vlucht, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die u gebruikt, kunnen in beide richtingen variëren van 130 tot 200 duizend roebel (economy class-tickets).

Stap 3

De enige min of meer acceptabele vluchtoptie voorziet in slechts één transfer - in Havana. Elke dag vertrekt er een Aeroflot-vlucht van Moskou naar de hoofdstad van Cuba, waarvan de minimale kosten van een ticket (economy class) ongeveer 30 duizend roebel zijn. De vluchtduur zal ongeveer 12 uur zijn. Er is twee keer per dag een vlucht van de luchthaven van Havana naar Santiago de Cuba, een economy class-ticket kost ongeveer 6000 roebel.

Stap 4

In de stad Santiago de Cuba zelf kunt u gebruik maken van de diensten van bewoners die zich bezighouden met "casa particulars" (legaal hun huis verhuren aan buitenlanders). Gemiddeld kost het huren van een huis per dag zo'n twintig dollar, tegen een meerprijs kun je drie maaltijden per dag voor jezelf regelen. Als je het niet leuk vindt om een appartement van een onbekende te huren, kun je naar het hotel gaan. Een van de meest populaire en duurste is MELIA SANTIAGO DE CUBA. De kosten van levensonderhoud zijn hier vanaf $ 300 per dag.

Stap 5

Zorg ervoor dat u vóór uw reis controleert op welke data van juli Santiago de Cuba het lichtfestival weer zal organiseren. Plan uw reis om geen enkele dag van deze geweldige vakantie te missen, die geen analogen in de wereld heeft.

Aanbevolen: