Hoe Kom Je Bij Het Istanbul Shopping Festival

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Istanbul Shopping Festival
Hoe Kom Je Bij Het Istanbul Shopping Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Istanbul Shopping Festival

Video: Hoe Kom Je Bij Het Istanbul Shopping Festival
Video: Стамбул. Турция. Шоппинг в Стамбуле 2021. Торговые центры Турции: обзор, цены, места, отзыв, отдых. 2024, April
Anonim

Het Istanbul Shopping Fest, of Istanbul Shopping Fest, werd voor het eerst gehouden in 2011. Sindsdien zijn de autoriteiten van het land van plan om dit evenement jaarlijks te organiseren. Gedurende ongeveer 40 dagen in het late voorjaar (de data variëren enigszins per jaar) verandert Istanbul in een enorme winkel. Het festival wordt gesponsord door organisaties zoals het Ministerie van Cultuur en Toerisme van Turkije, het stadhuis en andere zeer serieuze structuren.

Hoe kom je bij het Istanbul Shopping Festival
Hoe kom je bij het Istanbul Shopping Festival

Het is nodig

  • - kaartjes naar Istanboel,
  • - hotel of hotelreservering.

instructies:

Stap 1

Het kost bijna geen moeite om bij het Shopping Festival te komen. Ontdek eerst de exacte data van het evenement. Kies dan het tijdstip van het festival waarop je naar Turkije kunt reizen. Het is onwaarschijnlijk dat iemand alle 40 dagen zal besteden aan winkelen in Istanbul, maar 2-3 weken kunnen worden toegewezen. Russische staatsburgers hebben geen visum nodig voor de Republiek Turkije als ze niet van plan zijn daar langer dan 90 dagen te blijven. Het shoppingfestival duurt 40 dagen, dus deze keer zal het zeker genoeg zijn.

Stap 2

Het is het beste om van tevoren kaartjes te kopen, omdat tijdens het festival, vanwege de toestroom van toeristen naar Istanbul, de prijzen dramatisch kunnen stijgen. Hetzelfde geldt voor hotelreserveringen. In 2015 zal het festival naar verwachting meer dan 15 miljoen gasten van over de hele wereld trekken. Momenteel laat het hotelpotentieel van Istanbul niet zoveel toeristen toe, maar er wordt momenteel gewerkt om deze indicatoren te verbeteren. Als u met het grootste voordeel wilt verblijven, boek dan hotels die niet op de laatste dag voor vertrek zijn.

Stap 3

Een toegangsbewijs voor het festival is niet nodig. Veel winkelcentra in Istanbul zijn op dit moment de klok rond open, markten en winkels verlengen hun openingstijden tot 23 uur en later. Het festival vindt plaats in de Europese en Anatolische delen van de stad. Tegelijkertijd zal het mogelijk zijn om te genieten van allerlei soorten spektakel: kleurrijke en interessante showprogramma's, concerten, deelnemen aan feesten en vakanties bijwonen. Op het festival zal een loterij worden gehouden, voor deelname waaraan het gewoon genoeg is om iets te kopen dat meer dan 40 lira waard is. Er worden veel lagere grondstofprijzen verwacht dan gebruikelijk. Talrijke en zeer aanzienlijke kortingen wachten op alle gasten. Tijdens de opening is er een traditionele parade van muzikanten en artiesten, wat op zich al een heel spannend spektakel is.

Aanbevolen: