Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Parelhuwelijk?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Parelhuwelijk?
Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Parelhuwelijk?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Parelhuwelijk?

Video: Hoe Kies Je Een Cadeau Voor Een Parelhuwelijk?
Video: cadeau idee huwelijk 2024, Maart
Anonim

Het 30-jarig jubileum van de bruiloft wordt de parelbruiloft genoemd. Zo'n belangrijke datum kan niet worden genegeerd, in overeenstemming met het thema van de vakantie, kunt u interessante en originele geschenken kiezen voor de helden van de dag.

Hoe kies je een cadeau voor een parelhuwelijk?
Hoe kies je een cadeau voor een parelhuwelijk?

instructies:

Stap 1

Cadeau voor een stel

Paren die meer dan dertig jaar getrouwd zijn, hebben al een gevestigde manier van leven en praktisch alles voor een comfortabel leven. Daarom kun je dingen voor decoratieve doeleinden presenteren, vooral omdat het symbool van deze bruiloft - parels - tot een dergelijke keuze beschikt. U kunt een interieurdetail (een vaas voor snoep of kleine gadgets, een lamp, een kamerfontein of een aquariumdecoratie) schenken in de vorm van een schelp (of rechtstreeks van dit natuurlijke materiaal). Nuttige en tegelijkertijd stijlvolle geschenken zijn een kist, een fotolijst, een badkamerset van parelmoer.

Decoratieve schelp als cadeau voor een parelhuwelijk
Decoratieve schelp als cadeau voor een parelhuwelijk

Stap 2

Bij het voorbereiden van een cadeau voor ouders of andere naaste mensen voor het 30-jarig jubileum van de bruiloft, kun je iets minder praktisch voorbereiden, maar meer gedenkwaardig en niet minder aangenaam. Bijvoorbeeld een collage van hun familiefoto's of een fotofilmpje. Creatievelingen kunnen een gedicht voorbereiden of een lied opnemen. In combinatie met een originele cake in de vorm van een schelp met een parel, wordt dit een onvergetelijk en ontroerend cadeau.

Parel Bruidstaart
Parel Bruidstaart

Stap 3

Cadeau voor de tweede helft

Traditie zegt dat een man zijn vrouw een halsketting van 50 parels cadeau doet voor de 30e verjaardag van hun huwelijk. De vrouw geeft haar geliefde manchetknopen of een dasspeld ingelegd met natuurparels. De klassieke versie is een witte variant, maar zowel roze als zwart, evenals fancy gevormde rivierparels zijn geschikt. Als je de smaken en voorkeuren van elkaar kent, kun je originelere sieraden met parelmoer kiezen.

Cadeau aan man voor een parelhuwelijk
Cadeau aan man voor een parelhuwelijk

Stap 4

Ideeën voor geschenken voor familieleden kunnen ook worden gebruikt bij het voorbereiden van een geschenk voor uw echtgenoot: koop een interieurdecoratie in overeenstemming met het thema van het jubileum. Als je een parelhuwelijk gaat houden, verras je partner dan met creativiteit en presenteer iets dat een symbolische betekenis heeft voor jullie twee: een ingelijste gezamenlijke foto of een cadeau-editie van het favoriete boek van je partner. Een uitstekende keuze is een gezamenlijk avontuur voor u en uw wederhelft: een uitstapje naar het resort, een bezoek aan de SPA-salon of een boottocht.

Aanbevolen: