Hoe De Nieuwjaarsvakantie Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nieuwjaarsvakantie Te Vieren
Hoe De Nieuwjaarsvakantie Te Vieren

Video: Hoe De Nieuwjaarsvakantie Te Vieren

Video: Hoe De Nieuwjaarsvakantie Te Vieren
Video: Калуга - Новогодняя столица 2021. Как отметить Новый год. Где встречать Новый год. #калуга2021 2024, Mei
Anonim

Wil je het nieuwe jaar op een originele en niet-standaard manier vieren? Vergeet haring "onder een bontjas" en broodjes met sprot. Iedereen die de eentonigheid beu is, moet weten waar hij met het hele gezin naartoe kan gaan voor de feestdagen en hoe hij zich op nieuwjaarsdag niet hoeft te vervelen in zijn woonplaats.

Hoe de nieuwjaarsvakantie te vieren
Hoe de nieuwjaarsvakantie te vieren

instructies:

Stap 1

Misschien wel de meest magische en fantastische vakantie voor inwoners van de landen van de post-Sovjet-ruimte is het nieuwe jaar. De verwachting van een wonder is wat mensen ertoe aantrekt. Bijna iedereen, met een glas in de hand, op het klokkenspel, wil geloven dat alle verlangens op het punt staan uit te komen, en op dit moment begint er een nieuw leven, sprankelend van witheid. Maar morgen komt, en je moet de vuile vaat van de tafel opruimen, servetten en tafelkleden wassen, klatergoud en confetti vegen … Nou, en dan keert het leven terug naar de reeds opgerolde baan.

Stap 2

Dus hoe kun je het gevoel van een sprookje lang in je ziel houden? In feite is het vrij eenvoudig, je hoeft alleen maar af te stappen van de stereotiepe scenario's voor de nieuwjaarsvakantie. Het eerste dat in je opkomt is om het nieuwe jaar thuis met je gezin te vieren aan een feestelijke tafel, met vuurwerk en achtbanen. Maar in dit geval worden alle nieuwjaarsvakanties samengevoegd tot één foto en is er bijna niets om te onthouden.

Stap 3

De beste manier om je nieuwjaarsvakantie door te brengen is door te reizen. Stel je voor dat je op 31 december geen salades snijdt, eend in de oven bakt of aardappelpuree kookt, maar je haar, make-up en manicure doet om de vakantie te vieren in het hotelrestaurant. En 's ochtends ga je in plaats van de traditionele schoonmaak op excursie.

Stap 4

Als je zeker weet dat de sneeuw met nieuwjaar onder je voeten moet knarsen, ga dan naar Europa: skigebieden in Italië, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Zwitserland verwelkomen je graag. Bovendien is het ook een manier om je cultureel te verrijken door verschillende musea en theaters te bezoeken. Turkije kan ook beginnende skiërs ontmoeten, en het all-inclusive systeem is een ander positief aspect van de reis.

Stap 5

Stelt u zich eens nieuwjaarsvakantie onder de hete zon voor. De wintervakantie, waarin je badend in het zweet, zal nooit vergeten worden. Vergeet niet de verschillende klatergoud, speelgoed en slingers die je kunt gebruiken om de kamer te versieren.

Stap 6

Natuurlijk is het heel goed mogelijk om het nieuwe jaar op een originele en onvergetelijke manier te vieren zonder naar het buitenland te gaan. Zo vier je de vakantie met het hele gezin in een gehuurde tram: tegen betaling zorgen depotmedewerkers voor een verwarmde koets die de hele nacht door de stad rijdt.

Stap 7

Ook op ijzige dagen is het niet verboden om vakantie te vieren in het water. Dolfinaria zorgen dus niet alleen voor lokalen, showvoorstellingen, maar organiseren ook een feestelijk buffet voor de gasten. Of je kunt een zwembad huren, versieren met klatergoud en de hele nacht zwemmen.

Stap 8

De vakantie kan echt magisch zijn. Originaliteit is een garantie dat het nieuwe jaar echt fantastisch zal zijn, en herinneringen zullen de ziel zelfs na vele jaren verwarmen.

Aanbevolen: