Hoe De Nieuwjaarsvakantie Alleen Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nieuwjaarsvakantie Alleen Te Vieren
Hoe De Nieuwjaarsvakantie Alleen Te Vieren

Video: Hoe De Nieuwjaarsvakantie Alleen Te Vieren

Video: Hoe De Nieuwjaarsvakantie Alleen Te Vieren
Video: 5 beste vullingen! Snacks op de nieuwjaarstafel 2020! Tartlets thuis / Maria Mironevich 2024, Mei
Anonim

Hoe het nieuwe jaar alleen / alleen te vieren en niet te sterven van zelfmedelijden? Je moet met een frisse blik naar dit evenement kijken - en dan zal de eenzame oudejaarsavond vol betekenis en aangename verrassingen zijn.

Hoe de nieuwjaarsvakantie alleen te vieren
Hoe de nieuwjaarsvakantie alleen te vieren

Een nieuwe look

Bekijk dit probleem eens vanuit een ander perspectief: Oudejaarsavond en dan de nacht is een gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen jaar en het eerlijk en objectief te analyseren. Het is duidelijk te begrijpen wat er fout is gedaan, wat goed was. En schets het pad van het corrigeren van fouten om het nieuwe jaar in te gaan met een duidelijk begrip van hoe je nu zult leven.

Wie doet het in de drukte van het nieuwe jaar? Iedereen is bezig met eten en kleding. Ondertussen kan deze magische nacht zo'n boost van energie brengen dat je in geen enkele maaltijd zult krijgen.

Je kunt alleen zijn met jezelf, je kunt eerlijk in jezelf kijken om op dit moment dingen te begrijpen en te ontdekken die je zullen helpen groeien en ontwikkelen, jezelf bevrijden van het onnodige om jezelf nieuw te vinden. Dit is tenslotte waar we elk nieuwjaar van dromen? Is het niet tijd om het te doen?

Hoe het afgelopen jaar analyseren?

Neem een paar vellen papier en schrijf de kopjes erop:

  • relaties;
  • Gezondheid;
  • carrière;
  • geld;
  • hobby;
  • vrienden;
  • reizen;
  • onderwijs;
  • zelfontwikkeling.

U kunt meer bladen nemen en die gebieden van uw leven opschrijven waarin u wilt analyseren. En schrijf alle successen en mislukkingen op deze gebieden op.

En nu heb je het hele afgelopen jaar voor je ogen, en nu kun je het in zijn geheel voelen, het hele grote geheel. Het zal vast niet zo negatief zijn als je dacht, en je zult een reden hebben om trots op jezelf te zijn.

En dan - wonderen

Na het hele plaatje te hebben bekeken, realiseerde je je dat je niet veel deed, iets verkeerd deed, zoals je wilde, of niet helemaal.

Jij en de kaarten in de hand! In plaats daarvan wordt het de 'kaart van verlangens' genoemd. Je hebt vast wel eens gehoord over visualisatie, over de materialiteit van het denken en andere dingen uit de kwantumfysica. De wenskaart komt uit dezelfde reeks wonderen.

Het werkt zelfs als je het op een gewone dag doet, en als het op oudejaarsavond wordt gemaakt, zal deze kaart gewoon magisch zijn.

Dus als je oude tijdschriften in huis hebt, knip er dan plaatjes uit die aangeven wat je het komende jaar wilt bereiken en plak ze op een groot vel papier, of op 4-6 A4 vellen aan elkaar geplakt. De maat hangt alleen af van uw wens.

Tip: fantaseer met man en macht, laat je dromen de vrije loop, stel hoge eisen, verwijder beperkingen. En dan zal alles wat je die avond maakt zeker uitkomen.

Als er geen tijdschriften zijn, maak dan deze collage op je computer of tablet. En print na de vakantie gekleurde foto's van je dromen uit en plak ze op een Whatman-papier of een stuk behang.

Hang de Wenskaart op een opvallende plek zodat je hem elke dag kunt bekijken en bewonderen. Dus het onderbewustzijn zal er geleidelijk aan wennen en je ongemerkt begeleiden om je dromen waar te maken.

Van simpele tips

Toch koken of lekker eten kopen - psychologen hebben gemerkt dat bijna 75% van de mensen plezier beleeft aan eten, en dit is een zeer groot percentage.

Maar je moet niet ijverig zijn met alcohol - het ontspant het zenuwstelsel, verlaagt de concentratie en kan de goede bedoelingen van wonderen en magie op oudejaarsavond vernietigen.

En laat alleen positieve gedachten en de overtuiging dat alles wat op oudejaarsavond is bedacht, 's ochtends in je heldere hoofd uitkomen!

Gelukkig nieuwjaar!

Aanbevolen: