Hoe Je Alleen Thuis Kunt Ontspannen

Inhoudsopgave:

Hoe Je Alleen Thuis Kunt Ontspannen
Hoe Je Alleen Thuis Kunt Ontspannen

Video: Hoe Je Alleen Thuis Kunt Ontspannen

Video: Hoe Je Alleen Thuis Kunt Ontspannen
Video: 1: Burn-out, depressie, overspannen of overwerkt? Help jezelf! 2024, Mei
Anonim

Je hebt een zeldzame gelukkige dag gehad waarop je eindelijk alleen thuis bent. Na het zien van de grote familie en het sluiten van de deur achter hen, realiseerde je je dat je de hele dag aan jezelf kunt besteden en dat je alleen thuis kunt ontspannen. U moet deze tijd besteden met het maximale voordeel voor uzelf.

Hoe je alleen thuis kunt ontspannen
Hoe je alleen thuis kunt ontspannen

instructies:

Stap 1

Ga naar de winkel en koop iets lekkers voor jezelf. Je kunt van alles een beetje nemen, zodat je je thuis langzaam kunt smullen en verwennen. De set kan een fles goede lichte wijn bevatten, waarvoor u voortreffelijke kaas met blauwe of witte schimmel en fruit kunt kopen.

Stap 2

Een volledige rust zal niet werken totdat je het huis een beetje opruimt, maar overdrijf het niet - je gaat ontspannen en geen algemene schoonmaak doen. Zet vrolijke muziek op, stof en maak de vloeren in huis schoon, ventileer de kamers. Welnu, nu kunt u ontspannen en direct beginnen met rusten.

Stap 3

Zorg voor je schoonheid - neem een douche met aromatische zouten, lig in warm water, maak een exfoliërend masker of gebruik een scrub om je huid te reinigen. Vergeet je lichaam niet te verwennen met cosmetische melk.

Stap 4

Breng een voedend masker aan op je gezicht, ga er 20 minuten mee liggen, zodat het je huid voedt en rimpels gladstrijkt. Nadat je het hebt afgewassen, masseer je je gezicht en breng je een voedende of hydraterende crème aan, alsof je in een spa bent. Probeer in slaap te vallen, we denken dat het na het bad gemakkelijk zal gaan.

Stap 5

Als het je niet is gelukt om in slaap te vallen, ga dan in ieder geval niet van de bank af - ga gewoon liggen met een boek. Het is beter om de tv niet aan te zetten - dit is een vervelende factor en zal zeker niet zonder slecht nieuws werken, loskoppelen van wereldproblemen. En ga niet achter de computer zitten, laat je ogen en hersenen rusten. Als laatste redmiddel kunt u uw favoriete films of een nieuwe komedie bekijken die door uw vrienden wordt aanbevolen op dvd.

Stap 6

Tegen de tijd dat uw huishouden terugkeert, zult u heerlijk uitrusten en hen verfrist en mooier kunnen ontmoeten. Zorg voor jezelf!

Aanbevolen: