Hoe Je Thuis Wedstrijden Kunt Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Je Thuis Wedstrijden Kunt Houden?
Hoe Je Thuis Wedstrijden Kunt Houden?

Video: Hoe Je Thuis Wedstrijden Kunt Houden?

Video: Hoe Je Thuis Wedstrijden Kunt Houden?
Video: Hoe Fix Je Een Voetbalwedstrijd? Elf Tips Voor Twintig Miljoen EURO Per Eredivisie-Duel! 2024, Mei
Anonim

Vakanties aan huis zijn een feest voor zowel kinderen als volwassenen, bovendien brengen ze kinderen en volwassenen samen. Elke vakantie kan gemakkelijk worden gediversifieerd met wedstrijden. Ze zullen het interessanter en spannender maken, omdat ze je hoofd zullen laten werken, omdat het nastreven van de overwinning altijd leuk en interessant is.

Hoe je thuis wedstrijden kunt houden?
Hoe je thuis wedstrijden kunt houden?

instructies:

Stap 1

Probeer bij het voorbereiden van wedstrijden ze te verdelen in wedstrijden voor kinderen en wedstrijden voor volwassenen. In een aparte groep (als je die bedenkt) moet je die plaatsen waaraan beide kunnen deelnemen. Over het algemeen is het onwaarschijnlijk dat een volwassene gemakkelijk kan instemmen met een kinderwedstrijd, als hij het maar serieus doet, en het doel is om het publiek aan het lachen te maken. Het is onwaarschijnlijk dat u net als de kinderen poëzie uit de kinderstoel leest, en ze zullen zeker geen grappen met u kunnen onthouden.

Stap 2

Als je handig materiaal nodig hebt voor de wedstrijd, zorg dan van tevoren en bereid het aan de zijlijn voor. Je kunt natuurlijk een wedstrijd aankondigen als "wie vindt een zwarte, ondoorzichtige lap om Sasha sneller te blinddoeken", maar zo'n plezier kan lang duren en je hebt noch de tijd noch de wens om de oorspronkelijk bedachte competitie of game te houden. Als de wedstrijd voor kinderen is en ze misschien kostuums nodig hebben, leg ze dan ook apart in een bos, en zelfs dan, wanneer de jongens zich beginnen voor te bereiden, laat ze dan vrij door de lompen snuffelen en voelen als toekomstige modeontwerpers.

Stap 3

Verdeel de wedstrijden stapsgewijs. Het is niet nodig om door het appartement te rennen en vervolgens de concurrentie voor de beste uitvoering van het lied over Marusya van "Ivan Vasilyevich" op de hoofden van de aanwezigen neer te halen. De wedstrijd vereist een bepaalde toon, zowel fysiek als mentaal, dus je moet al je voorbereidingen en ideeën zo regelen dat er in het begin wedstrijden zijn om op te warmen en dan de meest actieve te bereiken. En tot slot, als er nog kracht over is, ga dan naar rustiger zittende wedstrijden. Of laat dit idee helemaal achter en ga gewoon een oprecht gesprek aan.

Stap 4

Schrik niet als sommige gasten of kinderen ineens een nieuw idee hebben, een voorstel voor een prijsvraag. Het is niet nodig om de innovator te onderbreken met de woorden "Nou, nou, nou, ik heb het nog, kijk, wat is het plan voor vandaag, dus doe geen moeite!". Ze werken niet op een collectieve boerderij en ze hoeven geen vijfjarenplan te vervullen, dus als de gasten ideeën hebben, is het niet nodig om mensen te beteugelen. Het wordt nog leuk. En die wedstrijden die je hebt voorbereid en waar je geen tijd voor hebt, blijven voor andere vakanties, waarvan er een enorm aantal zal zijn.

Stap 5

Zorg voor cadeaus voor de deelnemers aan de wedstrijd. Niemand wil, door mee te doen aan de competitie en de eerste plaats te pakken, met een neus in de aanslag blijven. Zorg ervoor dat de geschenken gelijk zijn, zodat niemand beledigd is. Zorg er ook voor dat andere deelnemers aan de wedstrijd (vooral voor kinderen) zich niet benadeeld voelen. Bereid hiervoor enkele aanmoedigingsprijzen voor, en dan zal iedereen blij en tevreden zijn.

Aanbevolen: