Welke Wedstrijden Te Houden Op Een Verjaardagsfeestje?

Inhoudsopgave:

Welke Wedstrijden Te Houden Op Een Verjaardagsfeestje?
Welke Wedstrijden Te Houden Op Een Verjaardagsfeestje?

Video: Welke Wedstrijden Te Houden Op Een Verjaardagsfeestje?

Video: Welke Wedstrijden Te Houden Op Een Verjaardagsfeestje?
Video: HET GROTE ROZE VERJAARDAGSFEEST VOL MET VERRASSINGEN!🎉🐥 2024, Mei
Anonim

Op elke verjaardag zullen wedstrijden helpen om elk van de aanwezigen op te vrolijken, aangezien deze dag wordt beschouwd als de belangrijkste en meest verwachte gebeurtenis in het leven van iedereen. In het hectische tempo van het leven beginnen mensen zichzelf steeds meer de viering van hun verjaardag te ontzeggen, aangezien het niet bepaald de belangrijkste gebeurtenis is. Maar je moet het niet helemaal vergeten, niemand dwingt je om er iets onvergetelijks van te maken, maar zonder wedstrijden wordt het natuurlijk ook saai.

Welke wedstrijden te houden op een verjaardagsfeestje?
Welke wedstrijden te houden op een verjaardagsfeestje?

instructies:

Stap 1

Voor degenen die aanwezig zijn op het verjaardagsfeestje, kun je een spel aanbieden genaamd "Portret". Je hebt vrijwilligers nodig die willen schilderen. Het belangrijkste is dat ze niet op de gebruikelijke manier hoeven te tekenen, ze zullen het met hun ogen dicht doen. Als referentie voor een tekening kun je van alles bedenken, bijvoorbeeld je portret of een foto van een dier. De wedstrijd kan een tijdje worden gehouden of niet, waardoor artiesten zoveel kunnen creëren als ze willen.

Stap 2

Je kunt de kunstwedstrijd echter bemoeilijken, nu moet je schrijven, maar niet met je handen, maar met je voeten. Na de hele show krijgen gasten de kans om een winnaar te kiezen op basis van de resultaten van de beter leesbare tekst.

Stap 3

Je kunt de talenten van de gasten op het verjaardagsfeestje laten zien met behulp van het Bon Appetit-spel. Hiervoor moet je een kruimelig gerecht of gelei bereiden, die de deelnemers met Chinese eetstokjes zullen eten. De winnaar is de persoon met het minste eten op het bord.

Stap 4

Als eetbare wedstrijden kun je nog een paar opties aanbieden. De eerste is "Appels". Als materiaal heb je een bak met water en appels nodig die direct in het water drijven. Het doel van dit spel is om gedurende een bepaalde tijd zoveel mogelijk appels uit het bekken te halen zonder handen te gebruiken. Gebruik bij de tweede optie een kom of bord yoghurt in plaats van een kom water. En je kunt er een knop, munt, snoep of ring uit halen, ook zonder je handen te gebruiken.

Stap 5

Aan de wedstrijd “Rider” moeten twee teams deelnemen. Het doel van het spel is dat lege flessen in het midden van de kamer worden geplaatst, en elk teamlid krijgt een lasso waarmee ze de fles moeten vangen. De winnaar is het team dat dit het snelst en het snelst doet.

Stap 6

Als de jarige niet heeft deelgenomen aan de voorbereiding van het feest, maar al zijn vrienden wel, dan is een wedstrijd genaamd "Striptease" geschikt voor jou. Om dit te doen, moet je een kartonnen verjaardagsfiguur of een mannequin maken met zijn foto en een heleboel kleren erop. De presentator moet de gasten één voor één raadsels vragen, en bij een onjuist antwoord worden de kleren van de figuur verwijderd. Alle meest intieme plekken moeten uiteindelijk worden afgesloten met vijgenbladeren.

Stap 7

Als je verjaardag in volle gang is, is het tijd om het spel Doventelefoon te spelen. Er zal momenteel veel gelachen worden, aangezien bijna niemand iets zal kunnen horen als hij fluisterend in zijn oor spreekt.

Stap 8

Over het algemeen zijn wedstrijden erg goed in het opvrolijken van elk bedrijf. Daarom kunnen alle controversiële kwesties ook worden opgelost door middel van wedstrijden, die in een komische vorm de winnaar en de verliezer onthullen, of gewoon mensen aan het lachen maken.

Aanbevolen: