Welke Wedstrijden Te Houden Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Welke Wedstrijden Te Houden Op Je Verjaardag
Welke Wedstrijden Te Houden Op Je Verjaardag

Video: Welke Wedstrijden Te Houden Op Je Verjaardag

Video: Welke Wedstrijden Te Houden Op Je Verjaardag
Video: Compilatie week #7: Het beste van de jury | De Slimste Mens ter Wereld 2024, Mei
Anonim

Om een interessante, onvergetelijke en leuke verjaardag te hebben en om alle gasten van uw vakantie een goed humeur te bezorgen, moet u entertainment voor hen regelen met verschillende wedstrijden.

Welke wedstrijden te houden op je verjaardag
Welke wedstrijden te houden op je verjaardag

Noodzakelijk

Zakdoek, stift, Whatman papier, snoep, appel, water, schaal, draad of touw, pen, vel papier, hoed, muziekschijf, rubberen handschoenen, kaarten met de namen van liedjes of dieren, eten op een bord, prijzen voor wedstrijden winnaars (snoepjes, kleine souvenirs, zoals sleutelhangers, pennen, enz.)

instructies:

Stap 1

Vraag gasten om een portret te schilderen. De wedstrijd wordt leuker als het een portret is van de jarige. Om dit te doen, moeten de deelnemers aan de wedstrijd een stuk papier en een marker in hun handen krijgen. Maar ze zullen met een reden tekenen, maar met hun ogen dicht, zodat de deelnemers niet kunnen gluren, blinddoek ze met een zakdoek. Je kunt gasten vragen om een collectief portret te tekenen. Hiervoor heb je een groot tekenpapier en een stift nodig, die de deelnemers aan elkaar doorgeven. Vergezel de resulterende portretten met grappige en geestige opmerkingen.

Stap 2

Voor de klassieke vakantiewedstrijd "Slippery Apple" heb je een kom water en wat appels nodig. Deelnemers aan de wedstrijd moeten binnen een bepaalde tijd met de handen op de rug gebonden een appel uit de container vangen.

Stap 3

Trek voor de wedstrijd "Eet een snoepje" aan een touwtje of touwtje in de hal waar de verjaardag zal plaatsvinden. De draad moet iets hoger worden getrokken dan u bent. Bind snoep of ander fruit aan een touwtje. Deelnemers aan de wedstrijd moeten, met de handen op de rug gebonden, binnen een bepaalde tijd het element ontvangen dat ze hebben gekregen.

Stap 4

Voor de Guess Thoughts-wedstrijd heb je een hoed en een vooraf voorbereide selectie van populaire of grappige deuntjes nodig. Voor deze wedstrijd zijn twee hosts nodig. De een zet om de beurt een hoed op de deelnemers van de wedstrijd, de ander zet de muziek aan als de hoed op het hoofd van elk van de deelnemers staat. Voor aanvang van de wedstrijd leggen de presentatoren uit dat ze nu de gedachten van de gasten van de vakantie gaan raden. Deze wedstrijd kan gewoon aan de feesttafel worden gehouden.

Stap 5

Jij mag de Melk de Koe wedstrijd doen. Rubberen handschoenen worden met behulp van draden of wasknijpers aan het touw in de hal bevestigd. In de vingers van elke handschoen moeten vooraf kleine gaatjes worden gemaakt. Er wordt water in de handschoenen gegoten, de deelnemers aan de wedstrijd moeten de handschoen binnen een bepaalde tijd "melken".

Stap 6

Voor de "Guess"-wedstrijd heb je een hoed en vooraf voorbereide kaarten nodig met de namen van populaire liedjes of alleen dieren. De begeleider brengt de hoed naar de deelnemers, vraagt hen de kaart tevoorschijn te halen en de naam in stilte voor te lezen. Vervolgens moet de deelnemer verbeelden wat hij las. De rest van de gasten moeten raden wat degene met de kaart laat zien. De taken op de kaarten kunnen heel verschillend zijn. Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht.

Stap 7

De raadwedstrijd kan in een andere vorm gehouden worden. Leg de verschillende items vooraf op een grote schaal. Het kan gaan om stukjes worst, kaas, vlees, fruit, snoep, garnalen, mosselen etc. De deelnemers worden geblinddoekt met een zakdoek, brengen een bord mee en vragen er iets van te nemen. Dan moet de deelnemer het eten en raden wat hij kreeg.

Stap 8

Beloon de winnaars van de wedstrijden met verschillende kleine prijzen. Het kunnen snoepjes zijn, of het kunnen souvenirs zijn. U kunt de toepassing van de datum van uw vakantie bestellen op sleutelhangers, pennen en andere kleine dingen. Dan zijn de cadeaus voor uw gasten niet alleen leuk, maar ook onvergetelijk.

Aanbevolen: