Hoe Wedstrijden Te Houden Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Wedstrijden Te Houden Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Wedstrijden Te Houden Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Wedstrijden Te Houden Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Wedstrijden Te Houden Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe Fix Je Een Voetbalwedstrijd? Elf Tips Voor Twintig Miljoen EURO Per Eredivisie-Duel! 2024, Mei
Anonim

Volwassenen zijn altijd kinderen in hart en nieren. Dit moet de organisator van elke vakantie onthouden, vooral het nieuwe jaar. De aanpak van voorbereiding, selectie van competities, games, is overal hetzelfde. Er is een goed ontwikkelde techniek, bewezen door jarenlange praktijk.

Hoe wedstrijden te houden voor het nieuwe jaar?
Hoe wedstrijden te houden voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met het kiezen van geschikte wedstrijden voor het nieuwe jaar. Tijdens de vakantie moet men niet forceren, men moet boeien, interesseren, vakkundig gebruikmakend van de individualiteit van elk. Hiervoor is het raadzaam om vooraf kennis te maken met de deelnemers. Het is noodzakelijk om de locatie te bestuderen, de taak en het doel te bepalen, na te denken over de muzikale begeleiding, attributen voor te bereiden, onderscheidingen.

Stap 2

De competitie, als spel, vereist een bepaalde levenservaring, mentale kracht, bepaalde kennis. Hij moet iemand helpen de vreugde van zijn actie te voelen. Kies wedstrijden die beginnen met de vraag "Zou ik dit leuk vinden?"

Stap 3

Iedereen die op de avond aanwezig is, beschouwt zichzelf als deelnemer als hij zong, schreeuwde, speelde, emoties uitspetterde. Zorg ervoor dat u 2-3 van dit soort spellen in uw scenario opneemt.

Stap 4

Rollenspellen worden goed ontvangen. Je kunt elk bekend sprookje verslaan. De spellen zijn gebaseerd op het voorlezen van de bekende tekst door de gastheer. De deelnemers moeten, in overeenstemming met hun rol, alle acties uitvoeren of bepaalde zinnen uitspreken wanneer ze in de tekst worden genoemd.

Stap 5

Verkleden en verkleden om mee te doen aan het spel zorgt voor een bijzondere spanning, houd hier rekening mee en bereid "kostuums" voor. Dit kunnen totaal verschillende zaken zijn, de deelnemers komen zelf met passende beelden van wat u voorstelt.

Aanbevolen: