Welke Wedstrijden, Sweepstakes En Games Voor Het Nieuwe Jaar? Een Geweldige Vakantie Vieren Met Plezier

Welke Wedstrijden, Sweepstakes En Games Voor Het Nieuwe Jaar? Een Geweldige Vakantie Vieren Met Plezier
Welke Wedstrijden, Sweepstakes En Games Voor Het Nieuwe Jaar? Een Geweldige Vakantie Vieren Met Plezier

Video: Welke Wedstrijden, Sweepstakes En Games Voor Het Nieuwe Jaar? Een Geweldige Vakantie Vieren Met Plezier

Video: Welke Wedstrijden, Sweepstakes En Games Voor Het Nieuwe Jaar? Een Geweldige Vakantie Vieren Met Plezier
Video: Je kunt weer meedoen aan de Jeugdjournaal Wedstrijd! 2024, Maart
Anonim

Om in het nieuwe jaar niet rond de tafel te zitten en je niet te vervelen, entertain je je gasten met leuke en levendige wedstrijden. Bereid vooraf de nodige rekwisieten en muzikale begeleiding voor.

Welke wedstrijden, sweepstakes en games voor het nieuwe jaar? Een geweldige vakantie vieren met plezier
Welke wedstrijden, sweepstakes en games voor het nieuwe jaar? Een geweldige vakantie vieren met plezier

Begin je vakantie door speciale tokens weg te geven of zelfs te verkopen. Op elk token moet worden geschreven wat er op een bepaald moment moet gebeuren. Het is heel grappig als, midden in de toast, een van de gasten ineens begint te dansen of te kraaien.

De Prinses op de Erwt is een erg grappige wedstrijd voor een dame. Wikkel vooraf wat kleine voorwerpen in papier: kam, spiegel, lippenstift. Leg de pakketjes op de stoelen. Om te bepalen wat erin zit, moeten vrouwen op stoelen zitten. Degenen die het item de juiste naam geven, nemen de verrassing voor zichzelf.

Voor het allerhoogste plezier is een wedstrijd genaamd "Chain of Things" geschikt. Alle aanwezigen dienen in twee groepen te worden verdeeld. De begeleider nodigt alle teamleden uit om een kledingketting neer te leggen. Je mag alleen die dingen gebruiken die door de deelnemers worden gedragen. Degene met de langere ketting, die groep won. Als het spel niet thuis, maar in een club wordt gespeeld, kunnen er maar twee mensen meedoen. De regels zijn hetzelfde. Je moet je kleren uittrekken en aan een ketting doen. Daarna nodigt de presentator het publiek uit om de deelnemers te helpen. Iedereen die aanwezig is, kan de wens uitspreken om hun kleren uit te doen om de keten van de speler die ze leuk vinden voort te zetten.

Het nieuwe jaar leiden kan een karaktersymbool zijn van het volgende jaar. Hij moet een bijpassend pak hebben.

Een erg grappige wedstrijd heet "Hit the Target". In de regel nemen mannen eraan deel. De wedstrijd vereist lege plastic of glazen flessen, een touw van 1 meter lang, kleurpotloden. Bind een potlood aan het ene uiteinde van de draad. Steek het andere uiteinde van het touw in de riem van de deelnemer. Leg lege flessen op de grond. Het doel van de deelnemers: met een potlood op de fles slaan.

Als alle gasten al "onder het hoofd" zijn, regel dan het spel "Snow Sniper". Voor haar heb je twee emmers en heel veel bollen katoen nodig. Alle deelnemers moeten zich in twee teams splitsen. De essentie van het spel is om ballen in een emmer te gooien. Het moet op een afstand van 5-7 meter worden geïnstalleerd. Hoe meer deelnemers aan dit spel, hoe interessanter het is. Het team dat zoveel mogelijk ballen in de emmer gooit, wint.

Maak voor wedstrijden de kamer zoveel mogelijk schoon. Zet vazen, beeldjes en andere breekbare voorwerpen van je af.

Er zijn leuke spelletjes om zittend aan tafel te spelen. Een ervan wordt vastgehouden tijdens een toast. Om dit te doen, moet de gastheer een set van de volgende items hebben: een glas, een pollepel, een steelpan, een pot van 3 liter, een babyemmer, een pollepel, een karaf, een glas en een vaas. Terwijl de persoon een toast uitbrengt, laat de gastheer hem om de beurt voorwerpen zien. Wanneer de persoon die roostert een voorwerp ziet waaruit hij wil drinken, moet hij de codezin zeggen: "Giet, of ik ga weg."

Nog een leuk spel aan tafel: gasten moeten om de beurt voorwerpen en symbolen noemen die bij het nieuwe jaar horen. Bijvoorbeeld de kerstman, sneeuwman enzovoort. Degene die het laatste nieuwjaarsattribuut noemt, wint.

Het is fijn als er een kerstboom in de kamer staat waar je omheen kunt dansen. Iedereen slaat de handen ineen, de presentator zet de opname van het nummer "A Christmas tree was born in the forest" aan. De deelnemers leiden rondedansen en zingen mee. Als de opname stopt, moet iedereen de boom de rug toekeren. Nu begint iedereen zich op zijn beurt te herinneren welk speelgoed er in de boom zit. Degene die de decoratie de laatste noemt, is de winnaar.

Een erg grappig spel genaamd "New Year's Ball". De aanwezigen dienen in twee teams te worden verdeeld. Elk van hen mag niet meer dan 4-5 personen hebben. De presentator zet twee stoelen in het midden van de zaal en geeft de teams een bal. Op bevel van de leider van de groep moeten ze de poten van hun stoel met draad omwikkelen. Dit is echter niet het einde. Het team dat de nette bal terug windt, wint.

Aanbevolen: